Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: JavaScript: Nimenkyselijä

Olli [24.04.2006 14:44:23]

#

Koodi kysyy käyttäjän nimeä Prompt komennolla ja näyttää sen documentissa.

index.html (tai mikä tahansa muu

<script language="javascript">
var nimi = prompt("Anna nimesi:","");
document.write("Terve " + nimi + "!")
</script>

str4nd [04.05.2006 15:07:29]

#

Oliko ensimmäinen scriptisi?

Olli [05.05.2006 09:59:07]

#

Kyllä oli.
Tiedätkö miksi ei näy JavaScript luettelossa?

Akseli F [12.05.2006 17:15:19]

#

huoh... ei ole pakko laittaa sitä ensimmäistä skripriäsi tänne. Tuskin kukaan tästä mitään hyotyy.

Ja tämä ei näy siellä listassa koska tätä vinkkiä ei ole julkaistu, ja tuskin tullaan julkaisemaankaan.

Ei ole tarkoitus olla tyly, mutta tämä taisi olla totuus...

Olga [16.05.2006 19:24:29]

#

Totuus on joo. Ei tämmösiä kuulu tänne laittaa.

ZcMander [05.06.2006 23:59:22]

#

Turha, ei kukaan opi mitään.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta