Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Ipn tallentaja

DazerC [04.09.2005 12:42:20]

#

Aika turha script joka tallentaa jokaisen kävijän ipn ipt.txt tiedostoon

ip.php

<?php
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$open = fopen("ipt.txt", "a");
$t = "$ip\r\n";
fwrite($open, $t);
$tiedosto = file("ipt.txt");
chmod("ip.txt", 0666);
?>

ajv [04.09.2005 18:00:26]

#

Sen lisäksi että tämä on turha tuossa koodissa ei ole päätä eikä häntää

str4nd [07.09.2005 07:06:25]

#

Lisäksi koodista puuttuu fclose, eli tiedostoa ei suljeta ollenkaan. REMOTE_ADDR näyttää kävijän proxyn, jos sellainen on käytössä, muuten normaalin IP-osoitteen. Mitä $tiedosto-muuttujalla tuossa tekee ja miksi chmodataan joka kerta 777-arvoiksi?

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta