Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: .htpasswd

DazerC [08.08.2005 14:11:27]

#

Tää on tällänen pikkunen ja kätevä script joka kryptaa salasanoja... (Mun eka omatekemä scripti :P)

index.html

<form action="htpasswd.php" method="post">
<b>Nimi:</b><br>
<input type="text" name="nimi" size="20"><br>
<b>Salasana:</b><br>
<input type="text" name="salasana" size="20"><br>
<input type="Submit" value="Lähetä"></form><br><br>

htpasswd.php

<?php

$nimi = $_POST['nimi'];
$salasana = $_POST['salasana'];

function htpasswd($nimi, $salasana){
    return $nimi.":".crypt($salasana);
}

print htpasswd("$nimi", "munsalasana");

?>

Niko [11.08.2005 16:54:25]

#

ei näin

tsuriga [11.08.2005 21:33:14]

#

Ei kommentteja, miksi "$nimi" ja print on funktio eli puuttuu sulut.

Turatzuro [12.08.2005 09:01:37]

#

Eihän tuo edes toimi -- ehkäpä htpasswd-funktion toinen argumentti pitäisi kuulua $salasana?

Viimeaikoina on oikein satanut näitä "ekoja omatekemiä skriptejä", joista suurin osa ei pääse sihvilästäläpi. mistäköhän johtuu ?

T.M. [28.08.2005 17:09:11]

#

Hmm... https://www.ohjelmointiputka.net/koodit_nayta.php?tunnus=869
Enpä ny sanois ihan omatekemäks jos oot suoraan kopioinut tuosta.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta