Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: VB6: Nimi ja Aika

Nitros [27.05.2005 14:55:38]

#

No niin.
Tämä on minun ensimmäinen ohjelma jonka olen tehnyt.
Arvostelkaa ja kertokaa jos on joitakin virheitä.
Ja sanokaa onko tämä hyvä alku ensimmäiselle ohjelmalle.

Laita myös nämä:
Label1
TextBox1
Commandbutton1

Dim aika As String

Private Sub Command2_Click()
    aika = Time
    MsgBox "Terve!" & Text1.Text & "  Aika:" & aika
    Height = 375
    Left = 120
    Top = 1320
    Width = 735
End Sub

Private Sub Label1_Load()
    Caption = "Kirjoita nimesi:"
    Height = 255
    Left = 120
    Top = 120
    Width = 1095
End Sub

Private Sub Form_Load()
    Caption = "Nimi ja Aika"
    BackColor = &H8000000D
    ForeColor = &H8000000D
End Sub

Private Sub Text1_Change()
    Left = 1320
    Top = 120
    Widht = 2175
End Sub

Puhveli [30.05.2005 17:37:08]

#

Vähän enemmänkin VB:hen tungettujen ajanpyörittelyfunktioiden esittelyä vinkissä voisi toki olla ;) Miksi muuten käyttää heksa-arvoja värien määrittelyssä? Visual Basicin RGB-funktiolla saa kätevällisemmin värit sekoitettua.

Nitros [30.05.2005 20:24:11]

#

Muuten toimiiko koko ohjelma?
Kommentoikaa

Olga [02.06.2005 22:43:53]

#

Mikä siinä on että tällaista sontaa pitää työntää tänne? Sori tyly vastaanotto, mutta koittakaa jo tajuta ettei noita ensimmäisiä räpellyksiä tartte laittaa kaikkien silmille. Ei ketään kiinnosta eikä noista ole mitään hyötyä kenellekään.

Nitros [07.06.2005 09:07:29]

#

Olga,tuommoiset kommentit voi jättää...

Ja et sinä täällä määrää voiko niitä laittaa vai ei!

Joten suuta pienemmälle,olga

Olga [07.06.2005 13:57:12]

#

Siinä mielessä olet ihan oikeassa että kommentti meni asia ohi, mutta totta oli joka sana. Saa sitä omaakin järkeä käyttää, ei tänne tuollaista roskaa tarvitse syytää. Katsele vaikka noita jo julkaistuja koodivinkkejä ja vertaile sitten omaasi niihin. Huomaat varmaan miksi omaasi ei ole julkaistu.

Nitros [21.12.2005 17:29:33]

#

Oletko itse venäläinen paska?
Olga = Venäläinen Nimi :D
*nauraa täysillä*

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta