Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Unohtui koodi, muistaako kukaan miten tehtiin...

Wille [12.05.2002 16:14:26]

#

...JavaScript popup? Siis sellainen ruutu, ilman mitään scrollbareja, menuja yms.

thefox [12.05.2002 17:26:33]

#

Älä käytä popuppeja. Ne ovat omiaan karkoittamaan kävijät.

Veltto [12.05.2002 18:14:02]

#

taaspa oli nerokas vastaus.

koodi:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function popup(page) {
OpenWin = this.open(page, "CtrlWindow", "toolbar=no,menubar=no,location=no,scrollbars­=yes,resizable=yes,width=100,height=100");
}
</SCRIPT>

<a href="javascript:popup('sivu.html')">Sivu</a>

Wille [12.05.2002 19:46:16]

#

Koodi tulee omaan käyttään, alueelle jolle pääsen vain minä, joten eiköhän ole oma asiani missä sitä käytän.

thefox [15.05.2002 11:56:55]

#

Kaipa se on mutta popuppeja tulisi silti välttää viimeiseen asti.

snakari [18.05.2002 16:25:50]

#

popupit on ihan okei, kunhan niissä ei tuu mainoksia ja niitä ei tuu kokoajan!

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta