Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Monipuolinen kävijälaskuri

Sivun loppuun

T.M. [25.09.2004 16:30:33]

#

(poistettu)

TETRIS [27.09.2004 15:53:06]

#

Wow! Tämähän on todella hyvä. Koodi selkeästi kirjoitettu ja todella hyvin kommentoitu.

makeuu [27.09.2004 18:30:30]

#

Hienoo!

pale [26.10.2004 23:00:05]

#

Kyllä!

Welf Noqburn [15.11.2004 16:18:55]

#

Siis, siis sää jätkä oot aidoli. Sanan paremmassa mielessä

chiqu [07.01.2005 20:00:22]

#

Loistava !

Käytössä hieman muokattuna, muutamia kohtia jätettynä pois jne, jotta mahtuu muutamalle riville, :)

oopee89 [22.01.2005 08:59:15]

#

Oho...

Puhveli [28.01.2005 19:46:17]

#

Tuota, nyt kyllä kysyn tyhmiä mutta keitä ovat nuo agent ja referer? Olen törmännyt niihin aiemminkin, en vaan tiedä mitä ne kertoo.
edit: aha agent=selain ja referer:edell.sivu, mutta koskaan en ole saanut referistä mitään arvoa

manu79 [29.01.2005 18:46:45]

#

Hei, minne laitetaan include("pkstat_show.php"); ?
Kun sivullani on asia.html tiedostoa missä on laskurit.

nikkenakkerton [16.02.2005 11:29:37]

#

hieno on!

str4nd [09.03.2005 15:58:22]

#

Tässä kuussa pitäis tulla FFS Multicounter versio 2...

zamu [16.03.2005 17:28:07]

#

Jepulis jee tää kusee uuden php version kanssa mm.
Olinet se laskee sivujen latauksiksi.
Ja kävijät tänään se laskee ainakin mulla latauksiksi.
Muuten tää on mun mielest paraslaskuri mitä tällä hetkellä on.

T.M. [24.03.2005 00:08:56]

#

Hmm... joo toi näemmä vähän bugaa... Oon vaihtanu ton toiminnan ihan erilaiseks tos versiossa 2.
Pitäs kai joskus julkasta se kun jaksais koodata sen loppuun... >:/

thuge94 [11.05.2005 16:06:05]

#

wooow! Paras!


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta