Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Viimeisin päivitys

ajv [17.03.2004 22:16:08]

#

Funktio viimeisimmän tiedostomuokkauksen selvittämiseksi.

<?php

/*
Funktio ottaa argumentikseen hakemiston, käy läpi kaikki
tiedostot ja alihakemistot ja palauttaa viimeisimmäksi
muokatun tiedoston aikaleiman
*/
function last_mod($dir) {
  $a = @opendir($dir);
  while($fname = @readdir($a)) {
    if ($fname == "." || $fname == "..") continue;
    if(is_file("$dir/$fname"))
      $mod_time[] = filemtime("$dir/$fname");
    if(is_dir("$dir/$fname"))
      $mod_time[] = last_mod("$dir/$fname");
  }
  @closedir($a);
  if(is_array($mod_time))
    rsort($mod_time);
  return $mod_time[0];
}

print "Sivuja on viimeksi muokattu ".date("d.m.Y. H:i:s.",last_mod("."));
?>

sooda [19.03.2004 12:25:28]

#

Ihan toimivan näköinen ja kätevä on.

mamaze [20.03.2004 12:28:36]

#

houkuttelevan näköisiä koodivinkkejä joita en voi testata kun ei ole PHP:tä.

Jarzka [11.04.2006 20:12:32]

#

Itselläni päivämäärä on tunnin edellä.

Jales [31.07.2006 20:46:53]

#

Mitenkäs tuon sais skippaamaan pari tiedostoa?
kun muuten joka kävijä "päivittää" sivuja kun counter.txt päivittyy ja vieraskirjaan kirjoittaja päivittää myös..

rax [04.12.2008 17:19:20]

#

Tällehän on ihan oma funktionsa phpssä..?

Getlastmod:
https://www.php.net/manual/en/function.getlastmod.php

E: Tämä siis katsoo koko sivusta? (sinun tekemäsi)

Metabolix [07.12.2011 14:02:47]

#

Arvoja on sinänsä ihan turha kerätä taulukkoon ja lopussa järjestää, kun voisi helposti pitää kirjaa vain siitä suurimmasta arvosta max-funktion avulla. Muuten ihan hyvä koodi.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta