Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: VB.NET: Läpinäkyvyys

TuGi [13.02.2004 15:09:03]

#

Kun ohjelma käynnistetään se on alussa näkymätön ja lopulta alkaa pikku hiljaa näkyä paremmin. Tarvitse Timerin.

Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

Timer1.Interval = 100
        Me.Opacity = 0

Private Sub Timer1_Tick_2(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick

Me.Opacity = Me.Opacity + 0.1

Meitzi [05.03.2004 14:29:51]

#

Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Me.Opacity = 0
    Timer1.Interval = 100
    Timer1.Enabled = True
End Sub

Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
    Me.Opacity = Me.Opacity + 0.1
    If Me.Opacity >= 1 Then Timer1.Enabled = False
End Sub

Korjaukset: Käynnistää timerin alussa ja sammuttaa sen kun homma selvä.

laxative [31.01.2005 22:39:45]

#

Method or data member not found -> .Opacity

Mikä avuksi?

Enter the Sheep [03.01.2006 19:27:09]

#

Tarpeettoman myöhäinen kommentti:
Juu, tää oli hyödyllistä, kiitti! :)

moptim [06.04.2007 13:04:48]

#

> laxative

Get VB.NET!

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta