Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Valuuttakurssit

antsa [16.01.2004 00:56:28]

#

Skripti joka hakee päivän valuuttakurssit netissä sijaitsevasta tekstitiedostosta.

Käyttö: valuuttakurssi(valuutta) , esim USD palauttaa Yhdysvaltojen dollarin kurssin ja JPY Japanin jenin kurssin.

Jos määrittelee toisen parametrin "tiedot", palautetaan pelkän kurssin sijasta array, joka sisältää kurssin, valuutan tunnuksen ja päivämäärän.

<?php

function valuuttakurssi($valuutta, $flag=false) {
   $taulu = file("http://www.bof.fi/ohi/fin/0_new/0.1_valuuttak/fix-rec.txt"); // Valuuttakurssit netistä
   $kurssi = false;
      for($i=0;$i<count($taulu);$i++) {
         $pala = explode(" ", $taulu[$i]);
         $osa = explode("/", $pala[1]);
         if ($osa[0] == strtoupper($valuutta)) {
            if (strtolower($flag) == "tiedot") { $kurssi = array($pala[2], $osa[0], $pala[0]); }
            else { $kurssi = $pala[2]; }
         }
      }
   return $kurssi;
}

?>

T.M. [22.01.2004 02:47:58]

#

Hö, miksei tätä ole hyväksytty? :P
Kyllä tästä jotain oppii

antsa [22.01.2004 13:33:20]

#

Antti Laaksonen sanoi jotain tuolla foorumeilla, miksei tätä hyväksytty. Mitenkäs helvetissä sä tän löysit, URL_hakxauksella vai :)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta