Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: VB6: Poistu windowsista

Sivun loppuun

sooda [08.12.2003 18:26:50]

#

Poistuu Wintoosasta eli sammuttaa/reboottaa/kirjautuu uusiks.

Private Declare Function ExitWindowsEx Lib "user32" (ByVal uFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long
Private Enum Veks
    EWX_LOGOFF& = 0   'loggaa pois
    EWX_FORCE& = 4    'terminoi kaikki prosessit ja lokkaa pois
    EWX_REBOOT& = 2   'reboottaa
    EWX_SHUTDOWN& = 1 'sammuttaa
End Enum

Private Sub Poistu(Miten As Veks)

    If Miten <> 0 And Miten <> 1 And Miten <> 2 And Miten <> 4 Then Exit Sub 'varmistetaan että ollaan oikealla asialla
    ExitWindowsEx Miten, 0 'häivytään

End Sub

Private Sub Form_Load()

    Poistu EWX_SHUTDOWN 'elä aja ohjelmaa jos et halua sammuttaa konetta!

End Sub

ZcMander [09.12.2003 19:33:42]

#

Todella hyvä vinkki. Tälläistä olen obottanut, mutta kylla Antti Laaksosen tekemästä pilailu ohjelmasta se löytyy.

thefox [09.12.2003 20:06:08]

#

ZaLaMaNDeR, paitsi että se pilailuohjelma ei ole Laaksosen tekemä. Miksi odotit? Olisit vain kysynyt keskustelualueella niin olisit saanut mitä luultavimmin saman roskan päivän sisällä.

Ok vinkki, itse tosin kannattaisin mm. Enum:ien parempaa nimeämistä ('Veks' ei ole hyvä nimi).

sooda [10.12.2003 10:11:52]

#

Veks ei hyvä nimi? miksi? hä? mitä? se on paras mahdollinen! syö pääs! sehän kuvaa tota ihan täydellisesti: miten mennään veks...

ZcMander [10.12.2003 15:30:41]

#

joo huomasin (fawk), eli kaikki kunnia antille :)

sooda [11.12.2003 16:59:09]

#

Njääh, eikä. Antin vinkissä ei ole noita forcea ja reboottia. Jä tää on ihan "virallinen" vinkki just tästä aiheesta. niin ja sitte vielä vinkki: tee pikakuvake jossa on "rundll.exe user32.dll,ExitWindowsEx 0" jossa on ton vikan nollan tilalla se minkä haluaa tehdä(ewx_blaablaa:n arvo) nääs. ja sitten ku clickaa tätä kuvaketta niin se tekee sen mitä se tekee(sammuttaa/uusikskirjaa/jne) eikö ole hieno! eli kaikki kunnia nyt mulle :P

tesmu [22.09.2004 20:48:17]

#

nii jos haluaa päästä helpommalla ja on xp ja haluaa vaan logata ulos kirjottaa shell "c:\windows\system32\logoff.exe"

moptim [09.09.2006 08:42:02]

#

mäpä yhdistin tän ja systemtray kuvakkeen! eli sitä painamalla se kysyy että "haluatko tosissaan sammuttaa" ja jos vastaa kyllä, se sammuttaa, jos ei, ni mitään ei tapahdu. käynnistyy samal ku tietsikka tekee sen


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta