Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: VB.NET: Skanneri

tnb [07.12.2003 16:47:11]

#

Ohjelma kuvan skannaukseen. Tee form1, button1 ja 2, picturebox1 sekä laita EZTW32.dll windows/system hakemistoon. (imuta verkosta EZTW32.dll, on ilmainen).

' Laita moduliin:
Option Strict Off
Option Explicit On
Module Module1
    ' 32-bit EZTWAIN functions for Visual Basic 5.0
    Declare Function TWAIN_AcquireToClipboard Lib "EZTW32.DLL" (ByVal hwndApp As Integer, ByVal wPixTypes As Integer) As Integer
    Declare Function TWAIN_SelectImageSource Lib "EZTW32.DLL" (ByVal hwndApp As Integer) As Integer
End Module
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        'select image source
        Dim r As Short
        r = TWAIN_SelectImageSource(Me.Handle.ToInt32)
    End Sub

    Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
'scann
        Dim r As Short
        Dim t As Short = 0
        r = TWAIN_AcquireToClipboard(Me.Handle.ToInt32, t)
        PictureBox1.Image = Clipboard.GetDataObject().GetData(DataFormats.Bitmap)
    End Sub

henkka [22.12.2003 12:49:48]

#

"(imuta verkosta EZTW32.dll, on ilmainen)"

Itse asiassa imuroiminen ei riitä, vaan se täytyy myös rekisteröidä / asentaa kirjoittamalla "regsrv32 eztw32.dll".

Kingi [14.08.2005 17:58:04]

#

Gii, ja mihin toi "regsrv32 eztw32.dll" kirjotetaan?

miiro [08.01.2006 15:06:34]

#

Kingi: Run eli Suorita-juttuun

NanoSoft [23.02.2006 21:22:09]

#

lainaus:

' 32-bit EZTWAIN functions for Visual Basic 5.0

eli toimiiko vb 5 koodi vb.netissä

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta