Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: VB6: Sähköpostin lähetys

Sivun loppuun

tnb [01.12.2003 18:09:05]

#

Tekstin lähetys sähköpostilla VB ohjelmasta oletussähköpostitilin avulla.

'Add 3 text boxes and name them txtSendto, txtSubject
'& txtMessage and a command button with name cmdSend
'lisää myös MAPImessages1 ja MAPIsession1 kontrollit

Private Sub Command1_Click()
Unload Me
End Sub

Private Sub Form_Load()
    MAPISession1.SignOn
    txtMessage = "kiva nähä sua taase" ' viestisi
    CenterForm Me 'keskittää formin,poista jos valittaa
End Sub
Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    MAPISession1.SignOff
End Sub
Private Sub cmdSend_Click()
On Error GoTo errhandler
    With MAPIMessages1
        .MsgIndex = -1
        .RecipDisplayName = txtSendto.Text
        .MsgSubject = txtSubject.Text
        .MsgNoteText = txtMessage.Text
        .SessionID = MAPISession1.SessionID
        .Send
    End With
    MsgBox "Message sent!", , "Send Message"
Exit Sub
errhandler:
MsgBox ("Ehkä sähköposti-asetukset tässä koneessa eivät ole paikallaan tai " + Chr(13) + Chr(10) + "kirjoitit osoitteen väärin")

End Sub

sooda [02.12.2003 18:10:16]

#

"Chr(13) + Chr(10)":n voisi korvata vbCrLf:llä...

arisau [17.02.2004 22:43:02]

#

Tämä tuli tarpeeseen, kiitos.

AdeRide [13.07.2004 20:24:28]

#

Mikä toi MAPIsession1 -systeemi on mitä komponentteja pitää lisätä, että sellaisen saa tehtyä?

tuomas [14.07.2004 21:08:19]

#

MAPIsession1 on kontrolli joka sinun pitää lisätä ohjelmaasi jotta kyseinen koodinpätkä toimisi.
Components --> Microsoft Mapicontrols.

efteri [03.09.2004 16:27:16]

#

heh, en saanut toimimaan :(

Basic 6.0 [03.03.2005 20:48:40]

#

Vau!!!

Jakke1 [20.11.2007 23:53:19]

#

Olisko jtn sellaista että on vaikka 3textboxia, lähetänappi, ku lähetänappiin painaa se lähettää sen tiedon automaattisesti sähköpostiin jota ei voi muuttaa..kuin ohjelman teossa..?

sakarij [19.06.2012 00:58:47]

#

Tuo toimii muuten, mutta viesti jää Outlook:in lähteviin eikä lähde sieltä mihinkään. Käytän Hotmailia, mutta aina menee Outlook:iin. Mitenköhän tuo profiili pitäisi muodostaa ja Outlook liittää Hotmailiin ?


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta