Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: VB6: Vinkkejä

miiro [11.11.2003 15:38:52]

#

Tästä ei nyt varmaan ole kauheasti apua. Asettaa arvot compTime, progPath ja progInfo tai jotain sinne päin.

Funktiontekemislistaus

Private Sub Form_Load()
   compTime = Date & ", " & Time 'compTime ilmoittaa tietokoneen ajan muodossa 11.11.2003, 12:00:01
   progPath = App.Path 'progName ilmoittaa ohjelman sijainnin.
   progInfo = App.EXEName & " v" & App.Major & "." & App.Minor & "." & App.Revision 'progInfo ilmoittaa ohjelmalle asettamasi nimen ja versionumeron.

End Sub

Listaus joka laittaa arvot labeleihin, ei tarvitse käyttää.

timeLabel.Caption = "Aika ja päiväys: " & compTime
pathLabel.Caption = "Ohjelman hakemisto: " & progPath
infoLabel.Caption = progInfo

miiro [11.11.2003 15:41:03]

#

mitäs pidätte?

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta