Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Dynaaminen indexi

Sivun loppuun

ajv [15.10.2003 22:11:34]

#

Poistettu....

Hirveetä sontaa sitä on tullu joskus kirjotettuu...

ajv [15.10.2003 22:15:58]

#

Yksinkertaista, eikö? Yllä oleva listaus löytyy löytyy eimerkkinä osoitteesta http://cgi.evtek.fi/~k0101030/testikansio5/

Tempfile [15.10.2003 22:21:50]

#

Itse olin jo hieman pähkäillyt tismalleen samanlaisen systeemin tekemistä, ja on mukava tietää, että hommasta selviää noinkin helposti.

T.M. [15.10.2003 22:37:44]

#

tuohan tulostaa kaikki linkit toistensa perään allekkain...? ei mikään järkevä ratkaisu jos on monta linkkiä tulostettavana

ajv [15.10.2003 23:00:24]

#

Niinpä tekee. Mutta eikö ne yleensä allekkain jompaan kumpaan reunaan tulosteta. Tämä on siis vain esimerkki, koodia on vähän ja se on yksinkertaista, jotta sitä olisi helppo muokata. Suoraan tälläisenä tuskin kannattaa ottaa käyttöön mutta idea siitä selviää.

T.M. [16.10.2003 00:46:20]

#

juu, ajattelin vain että ehkei tuollaisena sitä kannattaisikaan käyttää, juuri jonkinlaisia iffejä sinne olisin ehdotellut. kätevä scripti kylläkin.

sooda [16.10.2003 09:02:16]

#

Mä itse tein tollasen öbaut tälleen:

<?php
***yla.php
$host=$PHP_SELF;
echo "<table><tr width="10%" valign=\"top\"><p><p>";
if ($host == "/meitsi/" || $host=="/meitsi/index.php")
   echo "<tr><td>Pääsivu";
else echo "<tr><td><a href=\"http://koti.mbnet.fi/meitsi/
\">Pääsivu</a>";

if ($host == "/meitsi/muuta/" || $host=="/meitsi/muuta/index.php")
   echo "<tr><td>Pääsivu";
else echo "<tr><td><a href=\"http://koti.mbnet.fi/meitsi/muuta/\">Muuta moskaa</a>";
echo "<tr><td>";
?>
<?php
***ala.php
echo "<br></table><hr>";
echo "<font size=2>CopyRight(c) <a href=\"mailto:meitsi@mun.meili\">Meikä vaan</a> 2003.</font>\n";
?>
***index.php
<html>
<!-- sonkoti sonkoti... tähän kaikki html metat ym jutskat -->
<?php include "yla.php";?>
<h1>Juu, mun sivut</h1>
Niin, tää on pää sivu. Klikkaa noit vasemmal linkkei jooko
<?php include "ala.php";?>

</html>

tai jotenkin noin... en muista kunnolla kun mulla on koodit himas ja mä oon koulussa ja en jaksa ladata mun koodei just nyt. Mulla ne toimii ihan kiitettävästi kattokaa vaikka mun sivuilta.

Jasmin [21.10.2003 14:56:42]

#

Ihan hieno koodi

enra [15.11.2003 15:34:46]

#

Ne linkit saa ihan mihin tahansa käyttämällä CSS.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta