Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: Uusia alueita

Sivun loppuun

Queq [27.01.2002 12:06:16]

#

Vóisiko keskusteluun tulla uusia alueita?
Kuten sellainen jonne voi pistää sivunsa arvosteluun, html-helppi, grafiikka alue yms.?

Antti Laaksonen [27.01.2002 13:12:06]

#

Periaatteessa voisi, mutta nuo aiheet eivät oikein sovellu Ohjelmointiputkan teemaan. Voihan niistäkin keskustella Yleinen keskustelu -alueella jos haluaa.

snakari [27.01.2002 13:42:08]

#

Kyllä html helppi ois hyvä ja grafiikka aluella vois pytää vaikka peleihin grafiikoita!

Lantis [27.01.2002 16:04:25]

#

Mulla olisi HTML opas, tosin hieman kesken.
(ihan oikeesti vain hieman.), ja voisin lahjoittaa sen ohjelmointiputkalle jos vain kelpaa. Vähän apua niille onnettomille ketkä ei osaa HTML:llää.

Antti Laaksonen [27.01.2002 16:09:38]

#

Se kelpaisi hyvin, sillä Oppaat-osiossa ei ole mitään rajoituksia kielien suhteen ja sellaisellekin on nähtävästi kysyntää. Eihän HTML ohjelmointikieli ole, mutta se kuitenkin liittyy läheisesti ohjelmointiin.

Lantis [27.01.2002 16:24:23]

#

On se kumminkin sen verran kesken.
En millään jaksaisi jatkaa sitä enää.
Oppaasta puuttuu vielä:

Kehykset
Lomakkeet
Kuvakartat

ja jonkin verran tietoa taulukoista.
ilmoittakaa, tänne kuka haluaisi jatkaa.

Keskeneräistä opastani voitte katsoa osoitteessa:
http://www.lateslair.com/kirjoitukset/html

snakari [27.01.2002 17:16:53]

#

Osaan mää htämällää... Kaikki ei!

vipemype [27.01.2002 17:23:47]

#

Ja admin alueen voisi tehdä, että voi poistaa viestejä. Sitten voisi yrittää tehdä, että ei saa lähetettyä tyhjiä viestejä.

snakari [27.01.2002 18:05:07]

#

"Voisi yrittää", määkin osaisin melkein:
<?php
if ($viesti="") ##Mikä se muuttuja onkaan
{
echo "Kirjoita jotain!";
}
else
{
Ja tähän miten listään viesti
}
?>

Antti Laaksonen [27.01.2002 18:44:31]

#

Jos joku on niin hölmö, että lähettää tyhjiä viestejä, niin antaa lähettää: oma nimihän näkyy siinä yläpuolella, niin siitä tulee vain häpeää.

Antti Laaksonen [27.01.2002 18:49:44]

#

Jos joku on niin hölmö, että lähettää tyhjiä viestejä, niin antaa lähettää: oma nimihän näkyy siinä yläpuolella, niin siitä tulee vain häpeää.

Lantis [27.01.2002 18:54:29]

#

<?php
if(empty!($viesti))
{
täytä viestikenttä
}
else
{
ne fwritet sun muut.
}
?>

Lantis [27.01.2002 18:57:40]

#

oho, toi huutomerkki oli turha ja printti puuttuu tosta yhestä. No kyllä Antti osais ton itekkin tehä.

vipemype [27.01.2002 21:40:28]

#

No ainakin viestien poisto jutun voisi tehdä.

(nimetön) [28.01.2002 00:37:11]

#

Voisihan (?) tyhjiä viestejä lähetellä senkin jälkeen painamalla spacea.

snakari [28.01.2002 15:07:13]

#

Niinpä...

Lantis [28.01.2002 20:44:43]

#

Urlien linkkaus! :)
Joo tosta oppaasta, tein sitä taas pikkasen eteenpäin.
Jos joku vain voisi auttaa.

Antti Laaksonen [28.01.2002 20:48:43]

#

Se olisi tosiaan tarpeellinen toiminto. Harmi vaan, että toteutus on vaikeaa.

Queq [28.01.2002 21:06:06]

#

jos saisi jotenkin [url="http://moi"]
Ja jossakin kohtaa koodissa olisi joki a href="$url
tai jotain....

Antti Laaksonen [28.01.2002 22:23:43]

#

Ajattelin kuitenkin sillä tavalla, että osoite muuttuisi automaattisesti. 100% varma toteutus on vain hankalaa.

Heikki [02.04.2002 20:13:15]

#

Lähetin oman html-oppaani ohjelmointiputkaan. Siinä pitäis olla kaikki tärkeimmät html:n koodaamiseen!

Antti Laaksonen [03.04.2002 13:05:54]

#

Kiitos vain. MBnet-webmailissa on vain jotain vikaa ja en pääse katsomaan sähköposteja. No, lisään oppaan joka tapauksessa vasta lomani jälkeen (eli ensi viikon alussa).

Heikki [03.04.2002 17:16:53]

#

Jos Mbnetin maili ei toimi, niin oppaan saa netistäkin!
http://sivut.koti.soon.fi/hmantysaar/hetu.htm
Tiedostoista löytyy!


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta