Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Kirjautuminen sessioneilla

Sivun loppuun

Tumpi [01.05.2003 21:08:22]

#

Tälläinen simppeli kirjautumis-/rekisteröitymishomma, uskon että aloittelijat hyötyvät (miksei kokeneemmatkin).

Käyttää sessioneja kirjautumiseen, käyttäjätiedot ovat yhdessä tiedostossa. Toimii myös kun register_globals = off.

Bonuksena vielä uloskirjautuminen :)
Se on nyt tässä erillisessä tiedostossa, lähinnä selkeyden takia ja silleen.

Koodi ei ole kauhean purkkaa, pitkähköä kylläkin.

tarkista.php

<?php
//aloitetaan sessionit
session_start();

//asetukset
$tiedosto = "userit.txt"; //tiedosto jossa tiedot usereista
$tarkastus = "tarkista.php"; //TÄMÄ tiedosto
$etusivu = "userfilu.php"; //sivu jonne mennään kirjautumisen jälkeen

//jos tiedostoa ei ole, tehdään se
if(!file_exists($tiedosto)) {
  touch($tiedosto);
  chmod($tiedosto, "0766");
}

$data = file($tiedosto);
$userit = array();

//kerätään tiedot usereista
for ($i=0; $i<count($data); $i++) {
  $entry = explode("|", $data[$i]);
  $userit[$i] = $entry[0];
}

//tietojen siistimistä varten
function clean ($string) {
  $string = str_replace("|", "", $string);
  $string = strip_tags($string);
  $string = ereg_replace("\n", "", $string);
  return strtolower($string);
}

//jollei olla sisällä näytetään kirjautumislomake
if (empty($_SESSION["sess_tunnus"]) || $_SESSION["sess_iposoite"] != $_SERVER["REMOTE_ADDR"]) {
  $tunnus = clean($_POST["tunnus"]);
  $email = clean($_POST["email"]);
  $salasana = clean($_POST["salasana"]);
  $salasana2 = clean($_POST["salasana2"]);

  //kirjautuminen
  if (isset($_POST["kirjaudu"])) {
    if (in_array($tunnus, $userit) != "") {
      $entry = explode("|", $data[array_search($tunnus, $userit)]);
      if ($entry[2] == md5($salasana)) {
        //sessionit kuntoon
        session_register("sess_tunnus");
        $_SESSION["sess_tunnus"] = $tunnus;
        session_register("sess_iposoite");
        $_SESSION["sess_iposoite"] = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

        echo "<b>Kirjauduit sisään!</b><br>\n";
        echo "Jatka klikkaamalla <a href=\"". $etusivu ."\">tästä</a>.";
      }
      else {
        echo "<b>Virheellinen salasana.</b><br>\n";
        echo "Voit kirjautua uudelleen klikkaamalla <a href=\"". $tarkastus ."\">tästä</a>.";
      }
    }
    else {
      echo "<b>Tunnusta \"<i>". $tunnus ."</i>\" ei löydy.</b><br>\n";
      echo "Voit kirjautua uudelleen klikkaamalla <a href=\"". $tarkastus ."\">tästä</a>.";
    }
  }
  //rekisteröityminen
  elseif (isset($_POST["rekisteroidy"])) {
    if (in_array($tunnus, $userit) == $null) {
      if ($salasana == $salasana2) {
        if (strlen($tunnus) >= 3) {
          if (strlen($salasana) >= 3) {
            $fo = fopen($tiedosto, "a");
            flock($fo, 2); //lukitaan tiedosto
            fwrite($fo, $tunnus ."|". $email ."|". md5($salasana) ."|\n");
            flock($fo, 3); //ja vapautetaan se
            fclose($fo);

            echo "<b>Kiitos rekisteröitymisestäsi!</b><br>\n";
            echo "Voit nyt kirjautua sisään <a href=\"". $tarkastus ."\">tästä</a>.";
          }
          else {
            echo "<b>Epäkelpo salasana.</b><br>\n";
            echo "Voit rekisteröityä toisella salasanalla klikkaamalla <a href=\"". $tarkastus ."?act=rekisteroidy\">tästä</a>.";
          }
        }
        else {
          echo "<b>Epäkelpo tunnus \"<i>". $tunnus ."</i>\".</b><br>\n";
          echo "Voit rekisteröityä toisella tunnuksella klikkaamalla <a href=\"". $tarkastus ."?act=rekisteroidy\">tästä</a>.";
        }
      }
      else {
        echo "<b>Salasanat eivät täsmää.</b><br>\n";
        echo "Voit rekisteröityä uudelleen klikkaamalla <a href=\"". $tarkastus ."?act=rekisteroidy\">tästä</a>.";
      }
    }
    else {
      echo "<b>Tunnus \"<i>". $tunnus ."</i>\" on jo käytössä.</b><br>\n";
      echo "Voit rekisteröityä toisella tunnuksella klikkaamalla <a href=\"". $tarkastus ."?act=rekisteroidy\">tästä</a>.";
    }
  }
  else {
    if ($_GET["act"] == "rekisteroidy") {
      echo "<form action=\"". $tarkastus ."\" method=\"post\">\n";
      echo "<b>Rekisteröidy</b><br>\n";
      echo "Jos sinulla on jo tunnus, <a href=\"". $tarkastus ."\">kirjaudu</a>.<br>\n";
      echo "Tunnus: <input type=\"text\" name=\"tunnus\"><br>\n";
      echo "E-mail: <input type=\"text\" name=\"email\"><br>\n";
      echo "Salasana: <input type=\"password\" name=\"salasana\"><br>\n";
      echo "Salasana uudelleen: <input type=\"password\" name=\"salasana2\"><br>\n";
      echo "<input type=\"submit\" value=\"Rekisteröidy\" name=\"rekisteroidy\">\n";
      echo "</form>";
    }
    else {
      echo "<form action=\"". $tarkastus ."\" method=\"post\">\n";
      echo "<b>Kirjaudu sisään</b><br>\n";
      echo "Ole hyvä ja kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole tunnusta, <a href=\"". $tarkastus ."?act=rekisteroidy\">rekisteröidy</a>.<br>\n";
      echo "Tunnus: <input type=\"text\" name=\"tunnus\"><br>\n";
      echo "Salasana: <input type=\"password\" name=\"salasana\"><br>\n";
      echo "<input type=\"submit\" value=\"Kirjaudu\" name=\"kirjaudu\">\n";
      echo "</form>";
    }
  }
  exit();
}
?>

userfilu.php

<?php include("tarkista.php"); ?>
<b>Tervetuloa user-osioon, <?php echo $_SESSION["sess_tunnus"]; ?>!</b><br>
Voit nyt tehdä kaikkea kivaa, mm. painella <a href="#">TÄSTÄ</a>, sekä <a href="logout.php">kirjautua ulos</a>.

logout.php

<?php
session_start(); //neva forget this
session_unregister("sess_tunnus");
session_unregister("sess_iposoite");
?>
Kirjauduit ulos.

Tumpi [01.05.2003 21:11:26]

#

Unohtui mainita, että tiedostojen "suojaus" toimii lisäämällä alkuun (tarkista.php:n ollessa tuo ylin listaus):
<?php include("tarkista.php"); ?>

Teme [02.05.2003 09:53:39]

#

Jep, todella hyvä esimerkki asiasta, voin jopa itsekin tulla tarvitsemaan tätä oman LOGIN-systeemin pohjana...

Gwaur [02.05.2003 11:12:39]

#

...jos manuaalisesti haluaa lisätä jotain...

Gwaur [02.05.2003 11:13:08]

#

hmm, minkäslaiseen muotoon pitää userit pistää userfiluun?

Tumpi [02.05.2003 14:39:54]

#

Saasta:
tunnus|maili|md5-kryptattu passu|

Arska [04.05.2003 01:25:31]

#

Sellainen, mitä kaipasinkin!

Loistavaa! =)

Tumpi [05.05.2003 14:06:27]

#

Toi tiedoston tekeminen näyttäis kusevan, varmempaa tehdä se käsin...

Duxx [08.05.2003 10:36:36]

#

hihihi. tuonnehan voi rekisteröity antamalla pelkän käyttäjätunnuksen ja voi siten logata sisään ilman salasanaa.. Täytyykin muokata tuota koodia hiukan enemmän ennen kuin sitä misäänn käyttää :/

Ämppi [02.06.2003 21:28:50]

#

tyhmä kysymys ( taas kerran ) mutta en keksi miten korjaan seuraavat virheet:

Notice: Undefined index: tunnus in C:\OHJELMATIEDOSTOT\ABYSS WEB SERVER\htdocs\server\test\tarkista.php on line 35

Notice: Undefined index: email in C:\OHJELMATIEDOSTOT\ABYSS WEB SERVER\htdocs\server\test\tarkista.php on line 36

Notice: Undefined index: salasana in C:\OHJELMATIEDOSTOT\ABYSS WEB SERVER\htdocs\server\test\tarkista.php on line 37

Notice: Undefined index: salasana2 in C:\OHJELMATIEDOSTOT\ABYSS WEB SERVER\htdocs\server\test\tarkista.php on line 38

Notice: Undefined index: act in C:\OHJELMATIEDOSTOT\ABYSS WEB SERVER\htdocs\server\test\tarkista.php on line 94

Tämä siis liittyy tuohon tarkista.php sivuun. Voisiko joku edes johdattaa oikeaan suuntaan.

makeuu [07.09.2003 09:50:41]

#

JoupS jeea, tämähän on loistava!

djMiksu [28.09.2003 14:50:04]

#

Miten tota ilman-salasanaa-kirjautumista/rekisteröitymistä voi korjata?

conami [13.10.2003 16:54:48]

#

Helppo homma laittaa siihen javascriptillä semmosen että ei voi painaa vaikka kirjaudu ellei ole täyttänyt molempia kohtia!
www.shakeweb.net-kato palautelomake siin esimerkki jos oot n00bie

conami [13.10.2003 17:08:23]

#

Tai, no ei ehkä kuitenkaan helppo homma...

Tumpi [08.11.2003 15:56:19]

#

Enää ei pitäis onnistua rekisteröityminen ilman salasanaa.

Hico-Hatiac [10.11.2003 14:47:54]

#

Loistava!!! Tällaista olen etsinyt monta kuukautta!!! =)

tuomas [13.12.2003 11:04:02]

#

Miten minun kuuluu tallentaa ylläolevat tiedostot?
Miten liitän ne html sivuun?

Graphic [08.01.2004 12:08:09]

#

ääh... Miten onnistuu rekisteröitymään yms. Mikä tiedosto pitää laittaa linkkiin, josta tulee sitten se rekisteröitymislomake. Tarkista tiedosto ei oikein pelitä.

vastauksia, kiitos:)

Sami M [15.01.2004 21:38:41]

#

Miten saa niin, että ne tunnukset ja salasanat toimisivat. Pitääkö johonkin kohtaan koodia merkata tunnus ja salasana. Ainakaan heti rekisteröinnin jälkeen tunnus ja salasan eivät toimi.

Bagard [30.01.2004 16:59:31]

#

Voisiko joku tehdä tähän vielä semmosen, että tunnuksia voisi poistella tai niiden tietoja muokata?

Minkäs takia noi tunnusten nimet tulevat pienillä kirjaimilla? Eli "Tunnus" muuttuu -> "tunnus"...

Ryknow [01.02.2004 23:56:15]

#

function clean ($string) {
  $string = str_replace("|", "", $string);
  $string = strip_tags($string);
  $string = ereg_replace("\n", "", $string);
  return strtolower($string);
}

Hieman ihmetyttää, että muutat kaiken käyttäjätunnuksen ja salasanan, ym. tekstit pieniksi kirjaimiksi. Mielestäni suurten ja pienten kirjainten ero tulisi ottaa huomioon, esim. salasana ja SaLasANa eivät ole sama asia.

Ja nuo em. NOTICE't voisit hoitaa pois. Ja tietenkin laittaa salasanan tarkistuksen ja kirjautumisformit omaan tiedostoon. Ja tietenkään käyttäjien tietoja ei välttämättä kannata laittaa teksti tiedostoon.

Muuten kyllä aivan loistava koodin pätkä.

stere [14.02.2004 10:40:04]

#

EI TOIMI. Kirjautuminen php:llä toimii MAINIOSTI.

Tumpi [17.02.2004 16:08:19]

#

lainaus:

Hieman ihmetyttää, että muutat kaiken käyttäjätunnuksen ja salasanan, ym. tekstit pieniksi kirjaimiksi. Mielestäni suurten ja pienten kirjainten ero tulisi ottaa huomioon, esim. salasana ja SaLasANa eivät ole sama asia.

Eh, tarkoitus ei ole esitellä mitään valmista systeemiä. Helpostihan ton pohjalta tekee omiin tarpeisiinsa soveltuvan.

Ermeli [21.02.2004 02:23:43]

#

Öö, jos on kirjautunu nimel veikko ja salasana on pertti
ja sähköposti on veikko@veikko.fi, nii tuleeks se sit sinne user filuun näin:
veikko|veikko@veikko.fi|pertti|

? :P

zm [28.02.2004 09:17:33]

#

miks mul ei toimi, käytän mbnettiä.

SysRq868 [18.03.2004 13:54:14]

#

Entäs toi kun menee tarkista.php kun on jo kirjautunut,
näyttää tyhjän sivun.

Mulla toimii hyvin mbnetissä, joten ?.

lahtis [25.03.2004 20:49:02]

#

eiku
veikko|veikko@veikko.fi|436yg3ytrtr3543tr345rt4t45|

mbnetissä toimii, joten...

pwc [27.03.2004 12:50:19]

#

Kiitos paljon, hyvin toimii. Myös MBnetissä.

-zm-, et vaan osaa.

Tuukkeli [13.04.2004 02:42:18]

#

Notice: Undefined index: tunnus in d:\program files\easyphp1-7\www\kirjautuminen\tarkista.php on line 35

Notice: Undefined index: email in d:\program files\easyphp1-7\www\kirjautuminen\tarkista.php on line 36

Notice: Undefined index: salasana in d:\program files\easyphp1-7\www\kirjautuminen\tarkista.php on line 37

Notice: Undefined index: salasana2 in d:\program files\easyphp1-7\www\kirjautuminen\tarkista.php on line 38

Notice: Undefined index: act in d:\program files\easyphp1-7\www\kirjautuminen\tarkista.php on line 100

djMiksu [21.04.2004 22:44:59]

#

No tohon pien ja isokirjain juttuun voi raa'asti tehä vaikka tämmösen:

function clean ($string) {
$string = str_replace("|", "", $string);
$string = strip_tags($string);
$string = ereg_replace("\n", "", $string);

$string = str_replace("A", "a", $string);
$string = str_replace("B", "b", $string);
$string = str_replace("C", "c", $string);
$string = str_replace("D", "d", $string);
$string = str_replace("E", "e", $string);
$string = str_replace("F", "f", $string);
$string = str_replace("G", "g", $string);
$string = str_replace("H", "h", $string);
$string = str_replace("I", "i", $string);
$string = str_replace("J", "j", $string);
$string = str_replace("K", "k", $string);
$string = str_replace("L", "l", $string);
$string = str_replace("M", "m", $string);
$string = str_replace("N", "n", $string);
$string = str_replace("O", "o", $string);
$string = str_replace("P", "p", $string);
$string = str_replace("Q", "q", $string);
$string = str_replace("G", "r", $string);
$string = str_replace("R", "s", $string);
$string = str_replace("T", "t", $string);
$string = str_replace("U", "u", $string);
$string = str_replace("V", "v", $string);
$string = str_replace("W", "w", $string);
$string = str_replace("X", "x", $string);
$string = str_replace("Y", "y", $string);
$string = str_replace("Z", "z", $string);
$string = str_replace("Å", "å", $string);
$string = str_replace("Ä", "ä", $string);
$string = str_replace("Ö", "ö", $string);

return strtolower($string);
}

En tiiä sit ääkkösistä.. Oks tosta kirjaunjutusta muute jotai omaa funktiota jopa?

tsuriga [07.05.2004 18:09:34]

#

Salasanaa ei todellakaan kannata muuttaa, koska eihän käyttäjä silloin tiedä (ilman erillistä noottia) salasanaansa (oletuksen ettei ole nähnyt koodia). Samasta syystä ei myöskään tunnusta. Itse käytän loginissa strcasecmp-funktiota annetun tunnuksen ja tietokannan arvojen vertailuun. Tuo ylläoleva pitkä str_replace sarja korvaantuu yhdellä preg_replacella, mutta en ole varma syntakseista. En kyllä tajua, miksi kaikki pitää muuttaa eka isoiksi sitten pieniksi? Sitten, tuon flockin voisi laittaa if-lauseeseen, ettei tiedostoon kirjoitettaisi jos flock jostain syystä ei onnistukaan.

Jyri [15.05.2004 23:15:16]

#

Voiskos joku käydä katto mun yrityksen ja sit kertoo mitä tein väärin:
http://kirpalo.sytes.net/~ilari/uusi simosoft/userfilu.php?PHPSESSID­=26ff283f5fcfe79f0556ace5c64b0d8c#

Jyi [16.05.2004 19:27:39]

#

Sori jos joku on vaivautunu sillä sain toimii!

Zuuzze [03.06.2004 21:11:22]

#

Oisko tohon joku semmonen juttu et ne rekisteröityneet voisivat muokata omaa ns. profiiliaan? (Ei oikeestaan kuulu tähän koska eihän tässä ole tarkoituksena muu kuin se että voi kirjautua sisään ja rekisteröityä.)

SysRq868 [08.07.2004 12:12:42]

#

Laitat niin, et se kirjottaa kaikki profile hommat tyhjäks, tai niin, että se rekisteröidessä pyytää nämä jutut, ja sitten profile-editti vaan ettimään oikeen rivin, ja muokkaamaan askat kuntoon.

Mut miks tarkista.php näyttää tyhjän sivun kun on jo kirjautunut?

Hellami [20.08.2004 11:37:48]

#

Hyvä esimerkki, opin tosta itsekkin vähän uutta. Mut tosiaan, tota pitää muokata jos haluu käyttää, pääsee meinaan suoraan kirjautumatta sisään jos on kyseiset sessionit jo :P Testasin niin, että oli mbnetissä 2:ssa eri kansiossa toi, vaikkei toisessa ollu ees koko tunnusta olemassa, olin muka kirjautuneena sisälle :P

Tumpi [13.10.2004 23:11:40]

#

Jos jokin ominaisuus ei kelpaa, olkaa hyvät ja muuttakaa sitä ihan itse. :)

Horsmat [11.11.2004 19:25:13]

#

mahtavaa.. hienoa.. hyvin toimii jne. kiitos tästä koodista:)

Horsmat [11.11.2004 19:53:45]

#

miten vaan ton sais vielä omalle sivulle..?

Tumpi [02.12.2004 00:14:41]

#

Jotain uutta versiota tms. voisi joskus väsätä, jos tämän kanssa tarvitsette apua niin tiputtakaa vaikka mailia, ideoita uuteen versioon vastaanotetaan myös. :)

Juzmo [19.12.2004 12:29:50]

#

Loistava scripti!
Toimii hyvin ja koodi selkeää.

Piki55 [26.12.2004 13:06:09]

#

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at J:\Abyss Web Server\htdocs\piki55\kirjautuminen\userfilu.php:9) in J:\Abyss Web Server\htdocs\piki55\kirjautuminen\tarkista.php on line 11

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at J:\Abyss Web Server\htdocs\piki55\kirjautuminen\userfilu.php:9) in J:\Abyss Web Server\htdocs\piki55\kirjautuminen\tarkista.php on line 11
Mul tulee koko aja tollei. :( en vaan osaa.

SOtaMAto [28.02.2005 16:05:14]

#

Voisko joku ottaa ton rekisteröitymisjutun pois? Kun yritän ite ottaa niin pukkaa erroria.

elmoep [22.03.2005 15:54:24]

#

lainaus:

Voisko joku ottaa ton rekisteröitymisjutun pois? Kun yritän ite ottaa niin pukkaa erroria.

Juu samaa asiaa tarvitsisin en toki ole vielä kokeillut joten saas nähdä mutta voisi hieman kokeneemman olla parempi yrittää.. =D

aeolus [03.05.2005 21:32:35]

#

Voisko tähän tehdä sellasta lisäystä enään, että kun rekkaroituu, niin rekisteröityjän tiedot lähetettäisiin adminin meiliin,
kun tuossa nyt täytyy täyttää, nikki, meili, salis, salis, niin että kun painat; rekisteröidy, niin se lähettäis ne kaikki tiedot mulle meiliini.

Ja käyttäjät osiokin olisi hyödyllinen.

roomer [18.06.2005 18:20:37]

#

Voisko tehä silleen, että se rekkarois myös käyttäjän IP:n tuonne tiedostoon? Niin voisi sitten erillisellä bannaamis keinolla poistaa häiriköijät?

Khaida [25.06.2005 10:59:07]

#

Mahtava koodi, mutta eikö olisi parempi kirjoittaa kunnolliset ohjeet "noobeille"? :)

antti94 [05.07.2005 22:31:29]

#

Kuinka tuohon sais semmosen, että ylläpitäjällä on sivu, jolla voi lisätä usereita?

Martin [15.08.2005 20:37:23]

#

Mitä hyötyä on sähköpostin antamisessa tässä skriptissä?

Megant [31.10.2005 17:25:21]

#

lainaus:

Mitä hyötyä on sähköpostin antamisessa tässä skriptissä?

Ei mitään.
Kuten sanottu, koodaa oma systeemisi tämän pohjalta jos jokin ei miellytä.

Crewi [16.11.2005 09:39:57]

#

Osaisko kukaan auttaa että miten saisin tuon rekisteröitymis juttu salasanan taake?

Crewi [16.11.2005 13:17:25]

#

Osaisko kukaan auttaa että miten saisin tuon rekisteröitymis juttu salasanan taake?

crossieh [03.01.2006 18:48:00]

#

Onko mahdollista saada tuo kertomaan kirjautuneen sähköposti samalla tavalla kun se kertoo tunnuksen.

Steadler [19.01.2006 17:46:03]

#

Se minäkin haluaisin tietää että miksi tarkista.php näyttää tyhjän sivun kun on jo kirjautuneena, hankaloittaa hieman :P

Monkkats [01.02.2006 04:06:25]

#

hohoo, tää on kyl siisti ja yksinkertanen vaikka koodia onki paljon =)

sieni [07.02.2006 12:03:59]

#

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fhlinux206/t/tiedostot.org/user/htdocs/index.php:8) in

öööh.. jelppiä? =D

Mitä pitää säätää ?

juha127 [18.02.2006 17:13:29]

#

Martin: Tiedät kuka on rekistöröitynyt

Crewi: .htaccess ja erilliseen kansioon

crossieh: Samalla tavalla kuin käyttäjän nimi

sieni: sessionit ehkä pois päältä

Steadler: en osaa sanoa koska itsell'ni toimii mainiosti kun tätä tänään kokeilin. Pitänee hieman säätää että saa sen toimimaan dyynaamisten sivujen yhteydessä.

crossieh [21.02.2006 11:28:34]

#

Hyvin sain toimimaan, lukuunottamatta tuota sähköpostiosuutta.
http://crossieh.kuukso.net/ Tuolta voipi tarkistella. Kertokaa toki jos sielä on mielestänne jotain väärin :F

<edit> ei mahtunut tähän päähän tuo e-mailin tulostaminen. :==D Noob on noob :D</edit>

Eli siis tulostaa vain tyhjää, ei e-mailosotetta.

stere [15.06.2006 11:06:31]

#

Miten saans en profiili jutun toimimaa /joku mainitsi/
ja mihin tää pitää pistää:
" function clean ($string) {
$string = str_replace("|", "", $string);
$string = strip_tags($string);
$string = ereg_replace("\n", "", $string);

$string = str_replace("A", "a", $string);
$string = str_replace("B", "b", $string);
$string = str_replace("C", "c", $string);
$string = str_replace("D", "d", $string);
$string = str_replace("E", "e", $string);
$string = str_replace("F", "f", $string);
$string = str_replace("G", "g", $string);
$string = str_replace("H", "h", $string);
$string = str_replace("I", "i", $string);
$string = str_replace("J", "j", $string);
$string = str_replace("K", "k", $string);
$string = str_replace("L", "l", $string);
$string = str_replace("M", "m", $string);
$string = str_replace("N", "n", $string);
$string = str_replace("O", "o", $string);
$string = str_replace("P", "p", $string);
$string = str_replace("Q", "q", $string);
$string = str_replace("G", "r", $string);
$string = str_replace("R", "s", $string);
$string = str_replace("T", "t", $string);
$string = str_replace("U", "u", $string);
$string = str_replace("V", "v", $string);
$string = str_replace("W", "w", $string);
$string = str_replace("X", "x", $string);
$string = str_replace("Y", "y", $string);
$string = str_replace("Z", "z", $string);
$string = str_replace("Å", "å", $string);
$string = str_replace("Ä", "ä", $string);
$string = str_replace("Ö", "ö", $string);

return strtolower($string);
} "

AakenStein [07.07.2006 19:32:05]

#

Toimii loistavasti! Tälläistä olen aina tarvinnut. Homma sujuu kun vähän chmodaa..

geppard [09.09.2006 15:14:05]

#

Joku, kun vielä neuvois miten toi liitetään esim index.html sivuun niin hienoa toteutusta vois käyttää nyt, kun olen sitä vähän fiksannut oman käyttöön sopivaksi

Codeprofile [18.11.2006 11:16:23]

#

Mulla toi ei toimi. Väittää aina vaan, että salasana on väärin. Olen kokeillut 5-eri salasanaa, ja korjannu 8-kertaa, ettiny virheitä 6-kertaa ja koklannut eri juttuja 12-kertaa, ja ihmetelly 12-kertaa. Ei vaan toimi vaikka kuinka yrittäisin ja tarkistaisin että kaikki on kunnossa.

Sepo [14.12.2006 18:35:31]

#

Osaako joku tehdä tuolle koodin pätkän, "jos sisällä, näytä teksti ja sit näytettävä teksti" ?

Juhko [04.01.2007 10:31:22]

#

Jess, viimeinkin TOIMIVA kirjautumissysteemi!

Codeprofile [07.01.2007 13:38:26]

#

Tuon suojauksen pystyy murtamaan vanhoilla selaimilla. Mutta muuten todella hyödyllinen.

Putkalainen [20.03.2007 17:56:58]

#

Ei saa millään isoja kirjaimia toimimaan :/ Muuten loistava skripta ja toimii hyvin!

QeQQu [28.04.2007 19:21:30]

#

Joo eli rupean muokkailemaan tätä koodia jos tekijälle sopii, siis muokkailemisella tarkoitan parantelua.
Kirjoitelkaa mitä haluatte että teen.
Eli jos kiinnostaa lomake mistä on poistettu rekisteröitymismahdollisuus, ota yhteyttä.

webchester [08.05.2007 22:30:44]

#

Saisiko aloittelija hieman tietoa miten tuon koodin laittelen sivuille? Kiitokset etukäteen!

joskuu [29.07.2007 01:38:05]

#

QeQQu kirjoitti:

Joo eli rupean muokkailemaan tätä koodia jos tekijälle sopii, siis muokkailemisella tarkoitan parantelua.
Kirjoitelkaa mitä haluatte että teen.
Eli jos kiinnostaa lomake mistä on poistettu rekisteröitymismahdollisuus, ota yhteyttä.

Minulla olisi kiinnostusta tähän, vieläkö olet halukas tekemään? (En saanut sinuun muuten yhteyttä)

Varaosa [29.09.2007 15:33:03]

#

Tässä olisi oiva sydeemi, mutta valittaa, että tunnuksen salasana ei täsmää, millä voi keneroida tollaisen toivivan md5-kryptattu passun tunnukselle ja jos tunnus ja salasana täsmäävät niin linkaako se automaattisesti kirjautumis sivulle?

Tiina [23.10.2007 13:07:01]

#

Suuri kiitos, tästä oli noviisille paljon apua :P

Lisäilin rekisteröimisvaiheeseen muitakin kenttiä: etu-ja sukunimen, osoitteen ym. ja ne jää myös userit.txt-tiedostoon talteen. Haluaisin saada niistä pakolliset kentät, mutta en ole onnistunut vielä... Eli siis rekisteröityä ei voisi ennen kuin on täyttänyt yhteystietonsa. Help, anyone? :)

sshoo [02.11.2007 15:51:26]

#

Eh, en saa toimimaan. Kun laitan noi koodit sivulle, siinä ei näy mitään. Koko sivu on tyhjä ( paitsi ulkoasu on sivulla.. ).
Mikä neuvoksi?

sshoo [02.11.2007 15:57:50]

#

Toimiiko tuo ko. koodijuttu Freewebsillä?

Dude [21.01.2008 22:33:19]

#

sshoo kirjoitti:

Toimiiko tuo ko. koodijuttu Freewebsillä?

Mun tietääkseni freewebsis ei oo php-tukea mutta tierän missä on:http://www.awardspace.com/

kwanttitatti [06.02.2008 22:32:41]

#

Kiitos paljon!Tämä auttoi minua aivan valtavasti!

Damsarerael [31.03.2008 18:36:41]

#

Elikkäs jos haluu tehhä toisen sivun johon tarvii accountin nii pitääks siihe vain laittaa <?php include("tarkista.php")?>

rax [03.05.2008 10:09:00]

#

Hyvä ettei oo tarvinu mitään tuhansia koodeja kuten monissa muissa kirjautumisjärjestelmissä, well done

e: oisko mahdollista semmonen et aina kun rekisteröityy, se tekee ittestään semmosen filun ku kayttajatunnuksennimi.php
ja siellä lukee et <?php include('tarkista.php') ?> ym.

e2: kannattaa varmaan laittaa siihen kohtaan missä määritellään se filu mihin ne rekanneet menee, (norm. userit.txt) nii kanttii laittaa "data/userit.txt" ja sitte toi datakansio .htaccess deny from all

apsu [10.06.2008 10:19:02]

#

Oikein hieno :)

Damsarerael [16.07.2008 16:13:13]

#

mitenkä ton sais silleen että kun on Logannu sisään niin linkki listassa näkyy LogOut ja kun ei oo sisällä siinä näkys LogIn???

Kekku [02.08.2008 09:25:34]

#

Miten pääset userfiluun jos et ole kirjautunut? Et mitenkään.
Joten tuo LogIn on turha.

Gini [09.08.2008 14:55:48]

#

Olen käyttänyt tuota koodia lyhennetyssä versiossa, ei kirjautumista vaan ainoastaan käyttäjätunnus ja salasana kysytään kirjautumisessa.
Olen tehnyt varmaan salasanan joskus jollain md5 generaattorilla, joka antoi toisenlaisen laskentatuloksen kuin tuo koodi.
Siksi ihmettelenkin miksi netin md5 generointi antaa eri tuloksen kuin tuo koodin generointi, kun salasana pitäisi vaihtaa ja se ei onnistu tuolla tavalla siis mikä avuksi?
Tää php on vähän hakusessa joten sen muokkaaminen itseltä ei onnistu vaikka itse tuon kyselyjutun olenkin muuttanut mutta en enään muista miten

Clacier [17.08.2008 00:24:52]

#

Noniin, chmodaamalla sain toimimaan.

Muistakaa chmodata kaikki tiedostot (myös userit.txt, mikä luodaan automaattisesti kun olet rekisteröitynyt) 766.

Santeri P. [03.04.2011 11:22:56]

#

logout ei toimi


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta