Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: VB6: Salasanan paljastin

Sivun loppuun

solof [14.02.2003 20:08:53]

#

Oletko koskaan miettinyt mitä on niiden tähdillä täytettyjen salasana kenttien sisällä. Tällä ohjelmalla saat ne näkyviin. Elikkä liikutat vain hiirtä salasana kentän kohdalle niin salasana ilmestyy formille. Tosin ohjelma näyttää myös jokaisen elementin nimen eli katso tarkkaan että osoitat juuri salasana kenttää. Tee formille timer(Timer1), TextBox(Text1)

'Salasanan paljastin / tekstin näyttäjä
'T: Solof

Private Declare Function GetCursorPos Lib "user32" (ByRef lpPoint As POINT) As Long
Private Declare Function WindowFromPoint Lib "user32" (ByVal x As Long, ByVal y As Long) As Long
Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
Private Declare Function sendmessagebystring Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As String) As Long

Private Const WM_GETTEXT = &HD
Private Const WM_GETTEXTLENGTH = &HE

Private Type POINT
    x As Long
    y As Long
End Type

Dim CursorPosition As POINT


Private Sub Form_Load()
    Timer1.Interval = 100 'asetetaan ajastin
    Timer1.Enabled = True
    Form1.ScaleMode = 3 'scalemode = pixel
    Form1.Width = 6585: Form1.Height = 975 'reguloidaan pituudet kaikissa elementeissä
    text1.Top = 8: text1.Left = 0
    text1.Height = 22: text1.Width = 385

    Form1.Caption = "Osoita hiirellä salasana kenttää"
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
    Dim Pituus As Long, Sana As String, IKkuna As Long



    GetCursorPos CursorPosition 'Otetaan kursorin paikka
    IKkuna = WindowFromPoint(CursorPosition.x, CursorPosition.y) 'Haetaan hwnd kursorin paikasta
    Pituus = SendMessage(IKkuna, WM_GETTEXTLENGTH, 0, 0) 'Haetaan Tekstin pituus elementistä johon ositetaan hiirellä
    Sana = String(Pituus, 0) 'määritellään string muuttujan pituus muistiin
    sendmessagebystring IKkuna, WM_GETTEXT, Pituus + 1, Sana 'otetaan tekstitys valitusta elementistä
    text1.Text = Sana 'liitetään se textbox1:een
End Sub

KimmoKM [15.02.2003 11:16:57]

#

Jo viisi hienoa koodia peräkkäin :)

thefox [15.02.2003 12:24:02]

#

Miksi olet deklaroinut saman funktion (SendMessageA) kaksi kertaa eri nimillä? Miksi CursorPosition on globaali?
Ihan Ok vinkki jokatapauksessa.

progo [15.02.2003 15:23:57]

#

Hyödyllinen :)

Vilikki [16.02.2003 12:42:48]

#

aika kone tuo solof...

Olli Vanhoja [16.02.2003 19:33:14]

#

Siis ottaako toi sala sanan mist tahansa ikkunast näytö?
Voiskoha joku pistää valmiin exen tuleen mulle ku ei oo vbeet?
Heh, kasku et vääntäny sellast minkä löytää esim. astalavistast et ettii toimivan salasanan mihin tahansa salasana boxiin ;-)

Blaze [16.02.2003 23:36:38]

#

1337! Tätä pitää kokeilla ens kerran kun oon Wintoosassa!

solof [17.02.2003 15:55:05]

#

Juu Siellä tosiaan on 2 kertaa sama funktio, ainoa ero funktioiden välillä on se että sendmessagebystring palautta lparm:in arvon merkkijonona. Jostain syystä toi koodi ei ottanu koulun koneilla tietoa kaikista boxeista. Saattaa olla että uusimmissa widowseissa on joku suojaus...

Blaze [17.02.2003 22:23:49]

#

http://pp.kpnet.fi/blaze/temp/salasana.rar
Tuossa käännettynä Ollille ja miksei muillekin.

Eipä tosin toiminut mulla ainakaan niissä kohteissa, missä kokeilin :( Win2000)

jcd3nton [23.07.2003 22:13:53]

#

Pitää tehdä sillai, että se pyörii näkymättömänä taustalla, ja tallentaa kaikki saamansa tiedot jonnekkin :)

tirppa91 [11.03.2004 17:07:42]

#

Blaze mulla tou rar ei aukee ollenkaa siin vaan tulee yks tyhmä ikkuna ja sit se ei avaa sitä pakettii pitääks mun lataa jotain enneku voi käyttää tota ohjelmaa

Pasikki [03.04.2004 21:10:28]

#

Mitäs hyötyä tästäkin mahtaa olla?

Kulmis [06.03.2005 20:33:46]

#

Ei toi toimi XP:ssä. Ainakan nettiemailissa.

Nitros [05.06.2005 08:46:12]

#

Ei toi mulla toimi myöskää XP Pro
Esim.Koitin hölmöä habbohotellia sen salasanan paljastaa mutta kappas vaan,ei kirjoita salasanaa.
Miksi?

AakenStein [25.02.2006 09:30:21]

#

ei toimi XP:ssä mullakaan... mutta kokeilen vielä 98 :lla.. :p

AakenStein [22.03.2006 19:07:40]

#

Kokeilin 98:ssa; ei toimi.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta