Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Viestin pilkkoja

Sivun loppuun

Anemin [05.11.2002 08:51:55]

#

Pilkkoo muuttujassa olevan pitkän fluuuuuuuuuuuuuuud:n kaltaisen merkkijonon halutun kokoisiin osiin.

Tällä voidaan siis estää taulun solujen leviäminen sivuilla.

Voit katsoa koodin toiminnan seuraavalta sivulta:
http://anemin.ihku.org/lause.php

<?

$string = "Tama on fluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudddd!!!!1111";
$explode = explode(" ", $string);
$total = count($explode);
for($i=0;$i<$total;$i++) {
  $cut = 30; // Kuinka pitkät merkkijonot pilkotaan ja miten suuriin osiin
  if(strlen($explode[$i])>$cut) {
    $total2 = (int) (strlen($explode[$i])/$cut);
    $a = 1;
    $u = $cut;
    while($a<=$total2) {
      $explode[$i] = substr($explode[$i], 0, $u)." ".substr($explode[$i], $u);
      $u = $u + $cut;
      $a++;
    }
  }
  echo $explode[$i]." ";
}

?>

Gevil [06.11.2002 15:58:48]

#

Missähän mä olen tuohon Anemin-nimeen törmännyt..hmm..

mikaelh [06.11.2002 16:45:58]

#

Aikamoista resurssien tuhlausta.

snakari [06.11.2002 18:43:41]

#

pilkkomiseen oli ihan yksinkertainen käsky valmiiksi.. en nyt eti nimee

pecker [06.11.2002 20:09:21]

#

wordwrap?

Lantis [06.11.2002 22:09:32]

#

Jees ja tämä linkki on mureakuhassa.
Uusimpien pätkien joukossa....

Anemin [07.11.2002 15:16:29]

#

Toi on vähän buginen. mureakuhasta löytyy korjattu versio:
http://www.mureakuha.com/koodikirjasto/PHP/464

Ja toimintaperiaate on aika lailla eri kun wordwrapissa, ei minun mielestäni mitenkään vertailukelpoinen...

joku_ [08.11.2002 16:31:09]

#

php = :-)

mikaelh [09.11.2002 20:28:35]

#

Ei kukaan sitten ole huomannut, että tossa on bugi?
Toi hävittää yhden kirjaimen sanasta per lisätty välilyönti.

kayttaja-1634 [16.03.2004 20:30:26]

#

$text = "Tässä se teksti";
$katkottulause = wordwrap($text, 70, "\n", 1);

:-)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta