Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Putkan vinkkien listaus

Tumpi [11.10.2002 16:29:31]

#

Elikkä tein tän skriptin parissa minuutissa ennen saunaan menoa. Virheitä löytyy aivan varmasti.

Explodea käytin koska olen aloittelija enkä osaa muutakaan :).

<html>
<head>
<title>
Putka
</title>
</head>
<body>
<table border="1" cellspacing="0" cellpadding="5">
<tr>
<center>
<?php
$tiedosto=file("https://www.ohjelmointiputka.net/koodit.dat");
$tyyppi[0] = "Assembly";
$tyyppi[1] = "C";
$tyyppi[2] = "Delphi";
$tyyppi[3] = "JavaScript/VBScript";
$tyyppi[4] = "Muut";
$tyyppi[5] = "Pascal";
$tyyppi[6] = "QBasic";
$tyyppi[7] = "PHP";
$tyyppi[8] = "Visual Basic";

for($i=0; $i<9; $i++)
{
  echo "<td width=\"11%\" bgcolor=\"#ff9966\" bordercolor=\"#000000\" align=center><h2>". $tyyppi[$i] ."</h2></td>";
}
echo "</tr><tr>";

for($u=0; $u<9; $u++)
{
  echo "<td align=center valign=top>";
  for($i=1; $i<count($tiedosto); $i++)
  {
    $pilko=explode("<#>", trim($tiedosto[$i]));
    if($pilko[0]==$tyyppi[$u])
    {
      for($j=0; $j<4; $j++)
      {
        $pilko=explode("<#>", trim($tiedosto[$i-$j]));
        if($j==0)
        {
          echo "<font color=\"#ff0000\" size=\"+1\">";
        }
	echo $pilko[0] ."<br>\n";
	if($j==0)
        {
          echo "</font>";
        }
      }
    echo "<p>";
    }
  }
  echo "<hr></td>";
}
?>
</center>
</tr>
</table>
</body>
</html>

snakari [12.10.2002 22:24:57]

#

voihan tosta olla jotain hyötyä joskus..

HtH [12.10.2002 23:00:10]

#

Mielestäni kyllä ei "parissa minuutissa ennen saunaan lähtöä tehtyjä vinkkejä, joissa voi olla virheita" ei kuitenkaan kannattaisi tänne alkaan tunkemaan :)

LL [13.10.2002 11:13:06]

#

Niin just. Tehkää ne vinkit kunnolla ennenkuin lähetätte tänne

Tumpi [13.10.2002 11:49:34]

#

voihan parissa minuutissakin saada hyviä vinkkejä aikaan ;)

Tumpi [14.10.2002 17:21:02]

#

Koitan tästä lähin tehä vinkit kunnolla.

Tähän asti tekemieni ohjelmien tarkoitus ei olekkaan että niitä käytettäisiin sellaisenaan; tarkoitus olisi että joku saa idean ja kehittää paremman. Eli lyhyemmin sanottuna: soveltaa.

Tumpi [08.03.2003 15:50:45]

#

Tän vois poistaa....

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta