Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Meta-Tagi generoija

Sivun loppuun

Ville [07.10.2002 12:29:37]

#

Eli kysyy tarvittavat tiedot ja tulostaa "vastauksen", eli koodin joka laitetaan HEAD tagien väliin *jos joku ei sitä tiedä*

index.php

<?php

echo "<form method='POST' action='meta.php'>
<p>
sivun nimi:<input type='text' name='sivun_nimi' size='20'><br>
Hakusanoja:<input type='text' name='haku_sanoja' size='20'><br>
  <input type='submit' value='Lähetä' name='B1'>
  <input type='reset' value='Tyhjennä' name='B2'>
</p>
</form>";

?>

meta.php

<table width="419" border="1" height="109">
  <tr>
    <td><title>
      <?php
echo "$sivun_nimi" ?>
      </title><br>
      <meta name="keywords" content="<?php
echo "$haku_sanoja"?>">
    </td>
  </tr>
</table>

Jusbee [08.10.2002 17:18:33]

#

Vähän yksinkertainen

TETRIS [08.10.2002 18:30:08]

#

Sinänsä turha sillä täytyy olla aika tahvo jos ei osaa tehä niitä tegeja ite

Jusbee [08.10.2002 18:32:45]

#

Niin mutta tällä voi generoida ne nopeammin... vastaavia parempia on jo olemassa

snakari [08.10.2002 19:00:36]

#

olis voinu olla enemmän noita, nii olis jo jotain hyötyä. ja mää ainakin tykkään enemmän tollasista scripteistä jos ne on yhessä tiedostossa

tuobbi-89 [08.10.2002 21:25:22]

#

Pakko myöntää, että puutteellinenhan tämä on. Voisit kirjoittaa tästä version, jossa olisi ainakin jotain 5-6 metatagia.

Ville [09.10.2002 15:09:04]

#

Tottahan nuo kaikki on ja tuo Snakarin juttu on tosi, ton saisi tosi hyvin yhteen tiedostoon. Ja noita tageja vois olla paljon enemmän.

Lueskelen tällä hetkelllä PHP Trainer Kit kirjaa... Tuo oli tehty ennen lukemisen aloittamista joten yhteen tiedostoon kirjoitus on nyt hallussa.

Teme [06.01.2003 19:15:30]

#

Jos teitä kiinnostaa kokonainen sivupohjageneraattori, käykääpä katsomassa: http://www.teemuikonen.net ja valitkaa vasemmalta kohta "Sivupohjageneraattori". Tämä generaattori luo valmiin sivupohjan, vain sivulle kuuluva sisältö puuttuu!


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta