Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Gallup

Sivun loppuun

TETRIS [20.09.2002 12:28:52]

#

Tämä Gallup on koottu Ohjelmointiputkan eräästä keskustelusta joten lähes koko koodi on muiden tekemää. Scriptistä puuttuu myös vastaus rajotin ja koska en ole mikää PHP guru niin scripti ei välttämättä edes
toimi. Kun teet Gallupissa käytettäviä kylla.html, ehka.html ja en.html tiedostoja laita niihin ennen toista "head" tagia seuraava rivi :

<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="0;url=http://www.kotisivut.net/kiitos.html">

ja tee myös kiitos.html jossa lukee vaikka "Kiitos äänestäsi!"

tämä scripti on todella surkea eli haukkua saa mutta myös sinä olet voinnut olla tekämässä tätä.......

lisaa.php

<?php

$link = $_GET['url'];

if (file_exists("laskuri.txt"))
{
// Luetaan edellinen laskurinarvo muistiin
$ff = fopen("laskuri.txt", "r") or exit("laskuri.txt tiedoston avaus epäonnistui!");
$tmp = trim(fgets($ff, 100));
$tmp++; // Lisätään laskuria yhdellä
fclose($ff);

$ff = fopen("laskuri.txt", "w") or exit("laskuri.txt tiedoston avaus epäonnistui!");
fwrite($ff, $tmp); // Kirjoitetaan laskurin arvo tiedostoon
fclose($ff);

header("Location: " . $link);
}
else
{
$ff = fopen("laskuri.txt", "w") or exit("laskuri.txt tiedoston avaus epäonnistui!");
fwrite($ff, "1"); // Kirjoitetaan laskurin arvo tiedostoon
fclose($ff);

header("Location: " . $link);
}

?>

gallup.html

<html>
<head><title>Gallup</title></head>
<body>
Oletko iloinen?
<br>
<a href="lisaa.php?url=http://www.kotisivut.net/kylla.html">Kyllä!</a><br>
<a href="lisaa.php?url=http://www.kotisivut.net/ehka.html">Ehkä?</a><br>
<a href="lisaa.php?url=http://www.kotisivut.net/en.html">EN!</a>
<br>
<br>
<a href="http://www.kotisivut.net/tulokset.php">Tulokset
</body>
</html>

tulokset.php

<html>
<head><title>Tulokset</title></head>
<body>
Oletko iloinen?
<br>
Äänet :
<br>

<?php
$ff = fopen("laskuri.txt", "r") or exit("virhe");
while (!feof($ff))
{
$rivi = trim(fgets($ff, 1024));

if ($rivi <> "")
{
$linkstat = explode("=", $rivi);
echo $linkstat[2] ." ". $linkstat[1] . " Ääntä<br>";
}
}
fclose($ff);
?>

</body>
</html>

laskuri.txt

http://www.kotisivut.net/kylla.html=0=Kyllä!
http://www.kotisivut.net/ehka.html=0=Ehkä?
http://www.kotisivut.net/en.html=0=EN!

TETRIS [21.09.2002 20:44:54]

#

Sori toi ruutu vilkkuu ton tekstin takia minkä mä jätin eli jos tarviitte sitä niin mailatkaa (Antti korjaa bugi)

t0mi [21.09.2002 22:29:37]

#

toi redirektaa www.kotisivu.fi/kiitos.htm

thefox [21.09.2002 23:25:57]

#

Ouch ouch.. pahemman luokan bugi Putkassa.. Antti korjaa ja vikkelään!

pushpabon [22.09.2002 08:37:29]

#

No jos kerkee paina esc/stop nappia niin se ei redirectaa...muuten...en kylä ymmärrä roskaakaan tuosta ohjelmasta. En siis hauku sitä mutten ymmäärrä. :()

TETRIS [22.09.2002 11:32:58]

#

Joo se onkin ihan se scripti!

snakari [22.09.2002 18:14:23]

#

huono, huono...
kokeiles tehä toi yhteen .php päätteiseen tiedostoon.

snakari [24.09.2002 15:25:44]

#

tää kalpenee mun homman rinnalla :D

HtH [24.09.2002 17:39:50]

#

snakari, ei näitä galluppeja lisää tarvi tunkee tänne vaikka oliski parempi....

piip [24.09.2002 20:12:38]

#

no no, snakarilla on vain halu päteä joten minkäs sille voi

snakari [26.09.2002 14:26:25]

#

HtH, no mua otti päähän tää galluppi

Mv [25.10.2002 21:35:30]

#

Kuitenkin snakari, sinullakin voisi hieman olla jotain rajaa. Haukut vain muiden töitä! Tiedätkö muuten millainen ihminen on kusipää? Minä taidan tietää. Ja jos itse sen tahdot tietää, niin katsohan peiliin, niin näet siellä täydellisen kusipään.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta