Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: linkit-scripti

Sivun loppuun

snakari [14.09.2002 11:51:12]

#

scriptiin voi lisätä linkkejä ja klikkaus määrä lasketaan
koodi on vähän sekavaa ja pitkä
linkki tiedostolle oikat 777
scripti toiminnassa osoitteessa: http://koti.mbnet.fi/zimos/linkit/linkit.php

<html>
<head>
<title>linkit-scripti | by: snakari</title>
</head>
<body>
<?php
# tiedosto missä linkit sijaitsevat
$tiedosto="linkit.txt";
$avaalinkit=@file($tiedosto);

if (!$sivu && !$ohjaa)
{
  if (file_exists($tiedosto))
  {
   for ($rivi=0; $rivi<count($avaalinkit); $rivi++)
   {
    $linkit=explode("|", trim(stripslashes($avaalinkit[$rivi])));
    # tulostetaan linkkit
    # tehty mahdollisimman helposti muokattavaksi
    echo '<a href="'.$PHP_SELF.'?ohjaa='.$linkit[2].'">'.$linkit[0].'</a> | '. $linkit[1] .' | ';
    if ($linkit[3]) { echo 'linkkiä on painettu '. $linkit[3] .' kertaa'; }
    else { echo 'linkkiä ei ole vielä painettu'; }
    echo '<br>';
   }
  }
  else { echo 'sivulla ei ole vielä linkkejä<br>'; }
echo '<a href="'. $PHP_SELF .'?sivu=lisaa"><b>lisää linkki</b></a>';
}

# ohjaus
if ($ohjaa)
{
  for ($rivi=0; $rivi<count($avaalinkit); $rivi++)
  {
    $linkki=explode("|", trim(stripslashes($avaalinkit[$rivi])));
    # onko linkki oikeasti olemassa
    if ($ohjaa==$linkki[2])
    {
      # lisätään yksi laskuriin
      $avaa=file($tiedosto);
      if ($linkki[3]) { $linkki[3]++; }
      else { $linkki[3]=1; }
      $avaa[$rivi]=$linkki[0] ."|". $linkki[1] ."|". $linkki[2] ."|". $linkki[3];
      $tallenna=fopen($tiedosto,"w");
      foreach ($avaa as $trivi)
      {
      fwrite($tallenna, $trivi);
      }
      fclose($tallenna);
      header ("Location: ". $linkki[2]);
    }
  }
  echo 'väärä linkki';
}

# linkin lisäys
if ($sivu=="lisaa")
{
  echo '<form action="'. $PHP_SELF .'" method="post">';
  echo 'sivun nimi: <input type="text" name="nimi" maxlenght="30"><br>';
  echo 'sivun osoite: <input type="text" name="url"><br>';
  echo 'kuvaus sivusta: <input type="text" name="kuvaus" maxlenght="100"><br>';
  echo '<input type="hidden" name="sivu" value="lahetetty"><br>';
  echo '<input type="submit" value=" lisää linkki ">';
}

# linkin tallennus
if ($sivu=="lahetetty")
{
  if ($nimi && $url && $kuvaus)
  {
    # poistetaan maholliset html-koodit
    $nimi=str_replace("<", "&lt", $nimi);
    $nimi=str_replace(">", "&gt", $nimi);
    $url=str_replace("<", "&lt", $url);
    $url=str_replace(">", "&gt", $url);
    $kuvaus=str_replace("<", "&lt", $kuvaus);
    $kuvaus=str_replace(">", "&gt", $kuvaus);
    # tallennetaan linkit
    $tallenna=fopen($tiedosto, "a");
    fwrite ($tallenna, $nimi ."|". $kuvaus ."|". $url ."|". chr(13).chr(10));
    fclose ($tallenna);
    # ohjataan sivulle
    header ("Location: ". $PHP_SELF);
  }
  else { echo 'täytä kaikki kohdat'; }
}

# älä poista tekijän nimeä!
?>
<p align="right">by: <a href="http://snakari.cjb.net">snakari</a><br></p>
</body>
</html>

snakari [15.09.2002 00:07:42]

#

ja mun nimee ei osteta pois

Antti Laaksonen [15.09.2002 01:25:23]

#

Anteeksi vain, snakari, mutta tuon nimen säilyttämisen korostaminen joka paikassa on vähän huvittavaa touhua...

Muuten varmaan ihan hyvä skripti.

snakari [15.09.2002 09:40:04]

#

Antti, minkä nimen?
<p align="right">by: <a
href="http://snakari.cjb.net">snakari</a>
</p>
tonko?

snakari [15.09.2002 09:41:55]

#

nyt tarvittais muokkausta, noi klikkaukset vähän kusee

snakari [15.09.2002 09:52:23]

#

antti, täältä toimiva koodi: http://koti.mbnet.fi/zimos/linkit/nayta_koodi.php

snakari [15.09.2002 12:33:14]

#

$avaa[$rivi]=$linkki[0] ."|". $linkki[1] ."|". $linkki[2] ."|".
$linkki[3]; > $avaa[$rivi]=$linkki[0] ."|". $linkki[1] ."|". $linkki[2] ."|".
$linkki[3]. chr(13).chr(10);

snakari [15.09.2002 12:34:13]

#

sitten toimii. tulipa paljon kommentteja :(

(nimetön) [13.10.2002 15:31:35]

#

Kuka haluisi ostaa sun nimen pois

djMiksu [12.02.2003 21:33:50]

#

Aika ok. Ehkä vähän vois laittaa virallisemmin (aloita isolla kirjaimella ;)

makeuu [05.10.2003 14:14:00]

#

ihan ok, säätelin vain vähän ulkoasua ja nappuloitten teksetjä ("submit value="" "

julli [26.12.2003 13:17:51]

#

ihan ok scripta muuten..
mutta munkin mielestä toi "by: snakari"
jokapuolella on hieman naurettava...
monikaan ei halua sivuilleen joka puolelle "by" tekstejä..

stere [27.02.2004 13:25:55]

#

Ei tota BY snakari JOKA KOODIPÄTKÄÄ LISÄTÄ! varsinkaa titlee.

Sami M [02.03.2004 19:57:42]

#

Kun kirjoitan tuon koodin, niin kun kokeilen ja klikkaan tuota kohtaa: "lisää linkki", niin ei tapahdu yhtään mitään.

stere [29.03.2004 16:14:13]

#

Justiinsaa.

dera [27.04.2004 21:15:40]

#

et vaa osaa :P

SysRq868 [09.07.2004 16:12:46]

#

elä muokkaa, nii toimii!

Accu [24.01.2005 19:29:09]

#

Toi ei toimi vaik sitä ei muokkaiskaan

elmoep [06.03.2005 21:57:38]

#

No sain toimii periaatteessa mutta sivuston nimi ei päädy tulostukseen vaan sen tilalle tulee kysymysmerkki eli=
" ?(tässä linkki)|kuvaus|montako kertaa klikutettu *** "
Tyyliin tää.. onko vinkkejä mikä mättää?

Wiolet [22.10.2006 20:01:41]

#

Ei minunkaan mielestä niin ihmeellinen scripti, että siellä nyt tarvitsisi nimeään huutaa... Jos nyt joku iso projekti niin sitten...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta