Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Kommentti lista -= 1.0 =-

Sivun loppuun

Oippa [06.09.2002 20:18:48]

#

Tosi helppo kommenttilista tai aika helppo miten nyt sanoo =)
HUOM!! lisää tosta alta yksi kommentti kommentit.txt koska muuten bugittaa!!!

index.php

<form method="post" action="k_lisaa.php">
<input type="text" name="nikki" size="20" value="Nikki">
<input type="text" name="kommentti" size="20" value="Kommentti">
<input type="submit" value="Lisää">
</b></font>
</form>
<br><br>
<?php
$file = file("kommentit.txt");
$file = array_reverse($file);
$i = 0;
foreach ($file as $key => $value) {
if ($i < 4) {
$eroteltuviesti = explode("|", $value);
echo ('<b>' . $eroteltuviesti[0] . '</font><br>[' . $eroteltuviesti[1] . ']</b><br>' . $eroteltuviesti[2] . '<br><br>');
}
$i++;
}
?>

k_lisaa.php

<?php
$nikki = $_POST["nikki"];
$kommentti = stripslashes(htmlspecialchars($_POST["kommentti"]));
$kommentti = str_replace("\n", "<BR>\n", $kommentti);
$paivamaara = date("d.m.Y H:i:s");
$avaa = fopen("kommentit.txt", "a");
fwrite($avaa, chr(13).chr(10).$paivamaara."|".$nikki."|".$kommentti);
fclose($avaa);
?>
<meta http-equiv="refresh" content="0;url=index.php">

kommentit.txt

06.09.2002 23:45:35|Oippa|Tämähän on mielenkiintoinen kommenttilista

Oippa [07.09.2002 00:59:05]

#

Joo =)

Oippa [07.09.2002 00:59:15]

#

Joo =)

snakari [12.09.2002 14:41:02]

#

mureakuha :D
siis tässäkin on väritetty koodi

Oippa [13.09.2002 15:45:53]

#

hä..?

(nimetön) [13.09.2002 19:09:27]

#

tauno se on yhdys sana

(nimetön) [26.09.2002 14:51:05]

#

Hyvä

Oippa [04.10.2002 15:21:38]

#

Ois kiva kuulla ketkä käyttää sivuillaan tota..? :)

Ville [09.10.2002 22:40:09]

#

Minä ainakin :)

Oippa [28.10.2002 09:21:19]

#

Toi o kyl ihan paras!

Jan [15.02.2003 15:46:17]

#

en saanu sitä workkaan kun tesmasin... käykää vaik kattoos... sivu www.sah.coolfreepages.com

Thief [27.02.2003 13:14:09]

#

Ihan hyvä muuten, mutta jos tuota käyttää esim. news listana niin uusin viesti kirjautuu alimmaiseksi joka ei oiken sovi tarkoituksiin. Mitenköhän tuon saisi kirjaamaan uusimman viestin ylimmäiseksi?


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta