Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: VB6: Nettiyhteyden katkaiseminen

Zorro [15.08.2002 16:16:51]

#

Internetyhteyden katkaiseminen Visual Basicilla.

Private Declare Function InternetAutodialHangup Lib "wininet.dll" (ByVal dwReserved_ As Long) As Long

Function HangUp()
InternetAutodialHangup 0&
End Function

tomageeni [16.08.2002 22:57:37]

#

katkaseeko adsl yhteydenki?

masa [17.08.2002 11:37:00]

#

kaiketi, jos toi on windows-funktioita, kai se saa omatekoisesti katkaistuu minkä yhteyden tahansa..

Zorro [18.08.2002 18:13:38]

#

ADSL:ästä en tiedä, mutta modeemi yhteyden ainakin.

proffa [18.09.2002 18:44:01]

#

hehee tästä tulee oiva pilailuohjelma...

Miksu [18.11.2002 19:31:55]

#

Ei katkase... Tuo ko. API katkaisee puhelinverkkoyhteyden. ADSL käyttää vain lähiverkkoa, ei siis tavallaan mitään "yhteyttä".

Monkkats [22.09.2003 09:26:30]

#

Ei toiminu mul.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta