Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: VB6: Hiiren kiihdyttäminen

Sivun loppuun

Antti Laaksonen [15.05.2002 10:58:51]

#

Tämä VB-ohjelma kiihdyttää käynnissä ollessaan hiiren nopeutta halutun verran. Ohjelma tutkii jatkuvasti hiiren kohtaa GetCursorPos-funktiolla ja siirtää hiiren sitten uuteen paikkaan edellisen arvon perusteella SetCursorPosilla. Muuttuja voimakkuus määrittää, kuinka moninkertainen hiiren nopeus on tavalliseen nähden. Esimerkiksi 1 on tavallinen nopeus, 2 kaksinkertainen, 3 kolminkertainen jne. Toisaalta, laittamalla nopeudeksi pienempi luku kuin 1, hiiren nopeus hidastuu. Esimerkiksi 0.5 tekee hiirestä puolet tavallista hitaamman. Jos nopeus on 0, hiiri ei liiku ollenkaan.

Private Type POINTAPI
        x As Long
        y As Long
End Type

Private Declare Function GetCursorPos Lib "user32" (lpPoint As POINTAPI) As Long
Private Declare Function SetCursorPos Lib "user32" (ByVal x As Long, ByVal y As Long) As Long

Dim voimakkuus


Private Sub Form_Load()
    voimakkuus = 3 'kuinka moninkertainen nopeus
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
    Static vanhax, vanhay, ei
    Dim k As POINTAPI
    x = GetCursorPos(k)
    If vanhax <> 0 Or vanhay <> 0 Then
        Caption = k.x & " " & k.y & " " & ei
        x = SetCursorPos(k.x - (vanhax - k.x) * (voimakkuus - 1), k.y - (vanhay - k.y) * (voimakkuus - 1))
        x = GetCursorPos(k)
    End If
    vanhax = k.x
    vanhay = k.y
End Sub

(nimetön) [19.06.2002 01:18:30]

#

Näppärä

Thief [27.02.2003 22:30:48]

#

Ei oikein tahdo toimia. Tai ainakin hiiri nykii pahasti pienimmillä arvoilla.

Thief [28.02.2003 00:03:29]

#

Milläs tämän homman saisi kääntämään justiinsa päinvastaiseksi hiiren liikkeet?

Monkkats [12.10.2003 20:42:59]

#

Toiha on tosi hyödyllinen varsinki ku mul ei välil liiku hiiri kunnol ;)

zigilii [18.01.2004 19:05:40]

#

jos tohon laittaa negatiivisen luvun niin hiiri kulkee väärin päin (liikuttaa hiirtä oikealle kursori liikkuu vasemmalle ja sama toisin päin)

tejeez [13.05.2004 16:24:56]

#

Ihan kiva.

Cc [30.10.2004 22:07:56]

#

en saa tosta millään exeä... :(

D4_B34M [13.11.2004 00:51:52]

#

ei lähe vörkkii pitääks timerin lisäks lisää jotai muuta?

Kaffir [05.01.2005 17:44:38]

#

En mäkään saa toimii..

aeolus [25.04.2005 07:46:30]

#

ei huvita koittaa , hiiri on jo nytte liian nopee =)

Ibe666 [08.04.2006 15:16:21]

#

Timeriin pitää pistää intervaliin vaikka 1...

moptim [08.09.2006 17:51:13]

#

voimakkuus vois olla Const-arvo...

moptim [08.09.2006 17:51:59]

#

Cc, mikä VB sinulla on?


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta