Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: VB6: Värin vaihtaminen palkissa

Teemu_ [29.04.2002 10:32:00]

#

Vinkki vaihtaa otsikko palkin väriä. HUOM. Se vaihtaa kaikkien ikkuneiden värit siis se pistää ne talteen. Ja ne värit voi vaihtaa takaisin samalla ohjelmalla tai sitten ohjuspaneelista. Vinkki tarvii moduulin.

Moduuli:

Declare Function SetSysColors Lib "user32" _
(ByVal nChanges As Long, lpSysColor As _
Long, lpColorValues As Long) As Long

Public Const COLOR_SCROLLBAR = 0 'Vierityspalkin väri
Public Const COLOR_BACKGROUND = 1 'Värit taustasta ilman taustakuvaa
Public Const COLOR_ACTIVECAPTION = 2 'Otsikko aktiivisesta ikkunasta
Public Const COLOR_INACTIVECAPTION = 3 'Otsikko ei-aktiivisesta ikkunasta
Public Const COLOR_MENU = 4 'Menu
Public Const COLOR_WINDOW = 5 'Windowsin tausta
Public Const COLOR_WINDOWFRAME = 6 'Ikkuna frame
Public Const COLOR_MENUTEXT = 7 'Ikkunan teksti
Public Const COLOR_WINDOWTEXT = 8 '3D tumma varjo (Win95)
Public Const COLOR_CAPTIONTEXT = 9 'Ikkunan otsikko
Public Const COLOR_ACTIVEBORDER = 10 'Reunat aktiivisesta ikkunasta
Public Const COLOR_INACTIVEBORDER = 11 'Reunat ei-aktiivisesta ikkunasta
Public Const COLOR_APPWORKSPACE = 12
Public Const COLOR_HIGHLIGHT = 13
Public Const COLOR_HIGHLIGHTTEXT = 14 'Valittu menu tavara
Public Const COLOR_BTNFACE = 15 'Nappi
Public Const COLOR_BTNSHADOW = 16 '3D varjostus napissa
Public Const COLOR_GRAYTEXT = 17
Public Const COLOR_BTNTEXT = 18 'Nappi teksti
Public Const COLOR_INACTIVECAPTIONTEXT = 19 'Teksti ei-aktiivisesta ikkunasta
Public Const COLOR_BTNHIGHLIGHT = 20 '3D highlight napista

Form1:

'Tämä vaihtaa sen värin sitten! R(ed)G(reen)B(lue)(RGB) pistät vain valitsemasi
'värin sinne. Itse kokeilin ja löysin ton 0,0,130 se on aika lähellä tavallista
'sinistä. Eli vaihda nuo väri hommat niin se vaihtaa kaikista ikkunoista värin.
Private Sub Form_Load()
t& = SetSysColors(1, COLOR_ACTIVECAPTION, RGB(0, 0, 130))
End Sub

(nimetön) [27.06.2002 18:24:51]

#

(Poistettu)

InvalidCo [20.05.2003 13:56:24]

#

Samat sanat Jackal, mutta tuossa näyttää hieman siltä että joku olisi copsannut koko sivun tekstit ja pastannut ne sitten tuohon. Ellei ollut vahinko niin varmaan joku pöhkö.

-PC-Master-

miiro [21.11.2003 15:02:13]

#

se oli luultavasti joku peelo tai sitten vahinko...en tiiä, mut luulen et jonnekki tietokantoihin jää ip:t et tolle tyypille vois kai antaa iparit (ip-bannit)?!

tejeez [24.09.2004 20:47:25]

#

aivan.

KeKimmo [15.06.2005 15:08:11]

#

Örk.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta