Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Alkeellinen statistiikka ja laskuri

Sivun loppuun

snakari [25.04.2002 10:10:55]

#

Jatketaan tätä laskuri linjaa! ;)
Vähän parempi laskuri,
ei laske päivityksiä, montako käviää tänään
ja alkeellinen statistiikka.

Tee "data"-niminen kansio ja anna sille oikeudet "777"

Täts it!

<font face="verdana" size="1">
<?php
$ip=$REMOTE_ADDR;
$paiva=date("j.n.Y");
$selain=$HTTP_USER_AGENT;
$selain = str_replace("Windows 98; Win 9x 4.90", "Windows ME", $selain);
$selain = str_replace("Windows NT 5.1", "Windows XP", $selain);
$selain = str_replace("compatible; ", "", $selain);
$tiedosto="data/". $paiva;
$file = @implode('', @file($tiedosto));
if (ereg($ip,$file))
{
$yhteensa = count(@file("data/yhteensa.dat"));
$tanaan = count(@file("data/". $paiva));
echo $yhteensa ." kävijää (". $tanaan ." tänään)";
}
else
{
$f=fopen("data/". $paiva, "a");
fwrite ($f,  $ip ." | ". $selain ."\n");
fclose ($f);
$fo=fopen("data/yhteensa.dat", "a");
fwrite ($fo,  $paiva ." | ". $ip ." | ". $selain ."\n");
fclose ($fo);
$yhteensa = count(@file("data/yhteensa.dat"));
$tanaan = count(@file("data/". $paiva));
echo $yhteensa ." kävijää (". $tanaan ." tänään)";
}
?>
</font>

snakari [26.04.2002 22:49:46]

#

Tässä esimerkki:
http://koti.mbnet.fi/~zimos/laskuri/

snakari [27.04.2002 18:33:41]

#

ANtakaa nyt kommenttia!

Heikki [27.04.2002 19:10:30]

#

Miten annan oikeudet 777

snakari [27.04.2002 20:23:55]

#

Oliko toi joku vitsi?
Pistät ne ftp-ohjelmalla!

vipemype [27.04.2002 20:51:16]

#

Voisi korjata ton \n bugin. On isommille koodeille työlästä muuttaa ne

snakari [28.04.2002 10:41:34]

#

Toimiva koodi:
http://koti.mbnet.fi/zimos/laskuri/koodi.txt

fubu [10.07.2002 03:48:21]

#

Välillä tuntuu että snakari olet omahyvänen paska, mut vitut se mua kiinnostaa? eks je? ;D

DestruX [11.07.2002 23:50:19]

#

Statistiikkoja? Ei mun mielestä tuossa mitään statistiikkoja ole.. ei ainakaan valmiina..

(nimetön) [29.09.2002 15:05:53]

#

Mä luulen että se on toi kuinka monta kävijää tänään.

Mv [02.10.2002 20:38:58]

#

http://koti.mbnet.fi/zimos/laskuri/koodi.txt ei toimi... Sivua ei löydy.

Mv [02.10.2002 20:48:34]

#

Ja koko koodi sattuu muuten bugittamaan mbnetillä. käy vaikkapa katsomassa: http://koti.mbnet.fi/mvtests/laskuri.php
tai
http://koti.mbnet.fi/mvtests/

Mv [02.10.2002 20:49:15]

#

Ei! Siis se olisikin http://koti.mbnet.fi/mvtests/data/laskuri
tai
http://koti.mbnet.fi/mvtests/data/laskuri.php

(nimetön) [11.10.2002 15:24:37]

#

Ei kun sinne pitää tehdä kansio jonka nimi on siis data mutta laskuri.php ei ole data kansiossa

(nimetön) [23.10.2002 23:48:18]

#

voi jessus mitä shittiä tääkin taas on...

Jobori [31.10.2002 12:14:13]

#

mistökähän tuon http://koti.mbnet.fi/~zimos/laskuri/ laskurin koodin löytäisi? se vaikuttaisi muuten aika asialliselta

djMiksu [13.02.2003 11:40:59]

#

Kannattaa ottaa tosta pois rivit 19-21 eli NÄÄ:

$f=fopen("data/". $paiva, "a");
fwrite ($f, $ip ." | ". $selain ."\n");
fclose ($f);

djMiksu [15.02.2003 16:16:50]

#

Tohon tulee kokoajan "* kävijää (1 tänään)" eli siis joka päivä kerran päivässä...
Mut jos haluaa vaan kävijä määrän nii kannataa tehä näin:

<font face="verdana" size="1">
<?php
$ip=$REMOTE_ADDR;
$paiva=date("j.n.Y");
$selain=$HTTP_USER_AGENT;
$selain = str_replace("Windows 98; Win 9x 4.90", "Windows ME", $selain);
$selain = str_replace("Windows NT 5.1", "Windows XP", $selain);
$selain = str_replace("compatible; ", "", $selain);
$tiedosto="". $paiva;
$file = @implode('', @file($tiedosto));
if (ereg($ip,$file))
{
$yhteensa = count(@file("yhteensa.dat"));
$tanaan = count(@file("". $paiva));
echo $yhteensa ." kävijää (". $tanaan ." tänään)";
}
else
{
$fo=fopen("yhteensa.dat", "a");
fwrite ($fo, $paiva ." | ". $ip ." | ". $selain ."\n");
fclose ($fo);
$yhteensa = count(@file("yhteensa.dat"));
$tanaan = count(@file("". $paiva));
echo $yhteensa ." kävijää";
}
?>
</font>

Tomix [22.03.2003 09:50:04]

#

Vittu eihän noi mitkää kymmenet linkit ympäri tätä topicii toimi.. grrr

snakari [26.03.2003 12:20:49]

#

tota, ei ne toimi

Tohveli [11.05.2003 19:26:11]

#

snakari.. melkei kaikki sun antamat scriptit tunkee warning ilmoitusta ja noi linkit "toiminnassa olevista scripteistä.." ykskää ei oo toiminu...

snakari [06.06.2003 22:25:10]

#

tohveli, jospa opettelisit chmodailemaan?


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta