Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: C: Kaksoispuskurointi

Sivun loppuun

naTech [20.04.2002 14:27:16]

#

Kaksoispuskurointia...

// Kaksoispuskurointi. By naTech
// Kääntäjänä käytetään djgpptä!
// gcc -o esim.exe esim.c
#include <GO32.h>
#include <sys/farptr.h>
#include <dos.h>
#include <stdio.h>
#include <conio.h>
char *buf;

int main()
{
buf=(char *)malloc(64000); // Alustetaan puskuri
textmode(0x13); //Siirrytään grafiikkatilaan 320x200x8bit
buf[100*320+160]=12; //tässä piirretään punainen piste kohtaan 160x100
_dosmemputl(buf, 64000/4, 0xA0000); //Flipataan puskuri näyttömuistiin
getch(); //Odotetaan näppäintä
textmode(0x3); //Siirrytään tekstitilaan
}

naTech [21.04.2002 10:18:47]

#

Miksiköhän includet ei näy oikein?

naTech [21.04.2002 10:21:01]

#

Minun moka. olen tehnyt kaiken väärin. sinnehhän tulee alkuun se 3 kertomerkkiä!

arcatan [21.04.2002 11:24:55]

#

Se johtuu siitä että tiedostonnimien ympärillä on < (&lt;) ja > (&gt;) mutta koodinlisäysskripti ei muuta niitä ja sellain luulee että ne ovat joku tagi.

Antti Laaksonen [21.04.2002 11:39:19]

#

Laitoit koodin vähän väärään paikkaan, mutta nyt pitäisi olla oikein.

Gevil [21.04.2002 11:46:01]

#

Kato, ite naTech! terve.

HaRa [21.04.2002 12:42:07]

#

Ton rivin buf=(char *)malloc(64000); jälkeen:

if(buf==NULL) {
printf("\n Ei tarpeeksi muistia kaksoispuskurille!");
}

Lare [14.05.2002 17:09:20]

#

KOMMENTOINTIIN EI KÄSITTÄÄKSENI AINAKAAN DJGPP YMPÄRISTÖSSÄ KÄYTETÄ "kolmea kertomerkkiä!!!", vaan
/* */

Hanc [09.06.2002 11:44:51]

#

Niin tai //

Mikko Kauppila [10.06.2002 16:08:20]

#

Hienoa, että pojilla piisaa puhtia, mutta tällaiset vinkit ovat lähes täydellisen hyödyttömiä. Tämä palvelee vain henkilöitä, jotka tietävät jo mitä kaksoispuskurointi on, mutteivät osaa tehdä sitä DJGPP:llä (niinkin funktioiden parametrit tulisi selittää paremmin).

Lare [19.06.2002 19:14:11]

#

Tai asian voisi selittää ei DJGPP ympäristölle

(nimetön) [22.06.2002 18:39:25]

#

ONKO TÄMÄKIN KOPIOITU LAMERTUTISTA

naTech [13.07.2002 09:37:11]

#

aa: ei ole. tosin olen oppinut sieltä kaiken näköistä, voi johtua siitä. Eikä tuota kaksois puskurointia oikein muulla tavalla voi tehdäkkään, paitsi taulukon voi varata myös näin:

int buf[64000];

Hanc [18.09.2002 09:51:23]

#

Joo, sillein se veisi tilaa paljo enemmän.

(nimetön) [13.10.2002 20:08:09]

#

fatal error C1083: Cannot open include file: 'GO32.h': No such file or directory <-HÖH

toodles [12.06.2003 18:53:39]

#

Õ________õ
sain virheilmoituksen "Ohjelma on liian suuri muistiin"

thefox [12.06.2003 23:11:20]

#

Muisti tulee muuten myös vapauttaa (free).


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta