Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: VB6: Näytön tiedot

Antti Laaksonen [10.04.2002 13:07:26]

#

Usein on hyödyllistä tietää käyttäjän näytön tarkkuus ja värimäärä. Tarkkuus selviää suoraan VB:n Screen-oliosta, ja värimäärä haetaan WinAPI-funktiolla GetDeviceCaps.

Private Declare Function GetDeviceCaps Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal nIndex As Long) As Long

Private Sub Form_Load()
    AutoRedraw = True
    Print "Näytön tarkkuus: " & Screen.Width / Screen.TwipsPerPixelX & "x" & Screen.Height / Screen.TwipsPerPixelY
    Print "Värit: " & GetDeviceCaps(hdc, 12) & "-bittiset"
End Sub

thefox [16.12.2004 23:00:06]

#

Tässä on kyllä ilmiselvä bugi. Mikä tuo hdc on olevinaan? :)

Antti Laaksonen [17.12.2004 15:43:41]

#

No se on vaikka lyhennys muodosta Me.hDC. :)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta