Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VB6: entäs tämä,ANTTI ?

Pete I [09.05.2002 10:56:22]

#

Miten teen Menu Editorilla siten että kun hiiri on siinä
Tiedosto > Avaa -kohdalla niin alas tulee jotain tekstiä
esim. (Text1):seen . Mitä siihen "Avaa" koodiin pitää kirjoittaa ?
Text1:seen kai tämä : Text1.Text = "sanoma"
End If
End Sub

Antti Laaksonen [09.05.2002 11:11:26]

#

Tämä on tiettävästi mahdotonta suoraan Visual Basicilla. Valikkotapahtumiin reagoidaan vasta niitä painaessa. Apilla ehkä onnistuisi, mutta miten, en tiedä.

Pete I [09.05.2002 11:44:43]

#

Jaa,olen vain huomannut joissakin ohjelmissa,kun vie hiiren
tiedosto > avaa kohdalle ,ilmestyy alas teksti : This opens
a new document ja sitten kun tallenna kohdalle : Save the dokument ja niin edelleen

TuLe [09.05.2002 12:35:53]

#

Kyllä se taitaa onnistua ihan Visual Basicilla. Se Help Context ID liittyy jotenkin siihen, mut en mä sitten tiedä tarkemmin, et miten se tehdään.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta