Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Merkkijonon korvaaminen

Sivun loppuun

Lantis [25.01.2002 13:06:48]

#

Ereg_replace()-funktio mahdollistaa kuvion hakemisen ja korvaamisen uudella osamerkkijonolla. Funktio ottaa kolme argumenttiä: säännöllisen ilmauksen, tekstin, joka korvaa löydetyn kuvion ja muunnettavan tekstin.

Funktio osaa myös palauttaa alkuperäisen merkkijonon, jos haku ja korvaus ovat epäonnistuneet.

$testi = "Päivää, MINUT korvataan uudella sanalla!";

print ereg_replace("MINUT", "MEIDÄT", $testi);

// tulostaa "Päivää, MEIDÄT korvataan uudella sanalla."

(nimetön) [29.01.2002 20:26:09]

#

Ei print ereg_replace(\"MINUT, MEIDÄT\", $testi);
vaan print ereg_replace(\"MINUT\", \"MEIDÄT\", $testi);
ja mieluiten
print str_replace(\'MINUT\', \'MEIDÄT\', $testi);

eregiä jos string-funktioilla ei pysty. Ja eregiä ei yleensä ollenkaan vaan pregiä... ereg.haisee.com

(nimetön) [29.01.2002 20:28:43]

#

Ja viestien tulostamiseen kannattaa käyttää stripslashes-funktiota...

<h1>Test :)</h1>

(nimetön) [29.01.2002 20:30:57]

#

print htmlspecialchars(stripslashes($viesti));

Vois noin pistää ni ei tulis turhia kenoviivoja ja käyttäjän kirjottamat HTML-koodit pois...

Antti Laaksonen [29.01.2002 21:25:12]

#

No nyt on tämä ongelma korjattu.

redcard [30.01.2002 20:12:55]

#

Heh, mutta et viittyny tota vinkkiä korjata :)

Antti Laaksonen [30.01.2002 20:57:43]

#

En rupea muuttelemaan muita kuin oma tekemiäni.

redcard [09.02.2002 22:02:21]

#

Antaapa hyvän kuvan sivustosta kun vinkeistä löytyy toimimattomia/virheellisiä koodi "vinkkejä"

Antti Laaksonen [09.02.2002 23:12:07]

#

Nyt on korjattu sinun mieliksesi.

jortsa [13.03.2002 00:42:18]

#

SEURAAA!=="!=#="#?"!?#?

safdsa [04.05.2002 18:26:31]

#

<h1> moi </h1>


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta