Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Kerro kaverille

Sivun loppuun

snakari [29.01.2002 18:25:25]

#

Okei, elikkä tässä on semmonen pieni scripti, millä voi kertoa kaverille kaikkea JÄNNÄÄ.

index.html:

<html><head>
<title>Kerro kaverille</title>
</head>
<body text=#000000 link=#000000 alink=#000000 vlink=#000000>

<form action="laheta.php?toiminto=laheta" method="post">
<input type="text" name="omamail" value="Oma sähköpostisi"><br>
<input type="text" name="osoite" value="Kaverisi sähköpostiosoite"><br>
<input type="submit" value="Lähetä"><br>
</form>
<font face="verdana" size="2">Tehnyt: <a href="mailto:snakari@hotmail.com">Simo Nakari</a></font>

</body></html>

laheta.php:

<html><body>
<?php
$aihe="Suosittele kaverille";
# Viestin otsikko. Tulee sähköpostiin

$viesti="Moi!\nTälläin se toimii!";
# Viesti mikä lähetetään sähköpostiin

$lahettaja="From:".$omamail;
# Älä muuntele!

$ip=$REMOTE_ADDR;
# Älä muuntele! (Ottaa lähettäjän IP-osoitteen)

$tiedosto="lahetetyt.txt";
# Jos haluat tiedostolle "lahetetyt.txt" eri nimen, niin tee se tähän
# Muista antaa oikeudet! (666)

#Älä muuntele näitä:
if ($toiminto=="laheta")
{
mail ($osoite, $aihe, $viesti, $lahettaja);
$juttu=fopen ($tiedosto,"a");
fputs($juttu, $ip.chr(13).chr(10));
fputs($juttu, $osoite.chr(13).chr(10));
fputs($juttu, date("j.n.Y H:i:s").chr(13).chr(10));
fputs($juttu, "----------------------------------".chr(13).chr(10));
fclose ($juttu);
echo "<font face=\"verdana\" size=\"2\">Viesti lähetettiin onnistuneesti!</font>"; #Mitä tulee, kun viesti lähetet'ään
}
else
{
echo "<font face=\"verdana\" size=\"2\">Lähettäminen epäonnistui!</font>"; #Mitä tulee, kun lähetys epäonnistuu
}
?>
</body></html>

snakari [31.01.2002 15:40:41]

#

Öö..
Antti, toi koodin esto ei taida toimia! Korvannu kaikki \" tälläin "", joten kannattaisko tehdä uutta systeemii? Se muuten pistä "lainausmerkkejen" eteen \.
Paranneltavaa!

arcatan [09.04.2002 17:33:14]

#

Tuo toimii mutta kun laittaisi vielä päälle tietojen luku asetustiedostosta niin hyvä on.

juhotan [06.05.2003 21:13:51]

#

En kyl ymmärrä mul siihe tulee joku ihme tällänen jutska:

Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /mbnet/w/wiljim/Extrat/laheta.php on line 6

Mitä se tarkottaa!!!!!???????

OzKu1 [28.05.2003 17:49:01]

#

mikä tässä mättää?

Warning: fopen(lahetetyt.txt) [function.fopen]: failed to create stream: Permission denied in /mbnet/o/ozku1/laheta.php on line 33

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/o/ozku1/laheta.php on line 34

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/o/ozku1/laheta.php on line 35

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/o/ozku1/laheta.php on line 36

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/o/ozku1/laheta.php on line 37

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /mbnet/o/ozku1/laheta.php on line 38
Viesti lähetettiin onnistuneesti!

snakari [06.06.2003 22:22:54]

#

OzKu1, et ole chmodannut tiedostoa, tai olet tehnyt sen väärin

Matti Kaijomaa [19.07.2003 07:14:19]

#

Ton systeemin ois voinu laittaa yhteen tiedostoon

Matti Kaijomaa [19.07.2003 07:15:49]

#

Ja $remote_addr; kannattaa muuttaa $_SERVER['remote_addr'];
Toimii paremmi.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta