Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Manga

Sivun loppuun

saarioinen [11.09.2003 20:24:49]

#

Huomenna, Perjantaina 13:00-15:00 kannattaa mennä osoitteeseen http://m-a-n-g-a.cjb.net/ Tänään siellä vielä sinnittelee edellinen sivuni, mutta huomenna sinne ilmestyy uusi (ehkä suomen ainoa kunnon mangasivu) mangasivu eli kannattaa edes kävästä siellä. Kaverini piirtää mangaa ja minä teen kotisivut eli hyvä työnjako :D. Tuolla on(huomenna) mangaopas, josta pääsee alkuun mangan piirtämisessä ja foorumikin on, joten ei vastauksen tarve pääse yllättämään sillä kaverini vastaa kaikkiin kysymyksiin jahka kerkiää. Chattikin tulee, mutta irc taitaa olla kaikkien mieleen enemmän, joten siitä voi kiistellä foorumissa ja äänestyskin tulee. Sarjakuvat linkkiä ei ole vielä tehty, koska minulle tuli ihan hirvee päänsärky, että sitä ei kaverini voinut tehdä. Muistakaa, että foorumiin pitää tulla avajais päivänä paljon viestejä tai edes vaikka palautetta. Galeriaan voi lähettää kaikenlaisia manga kuvia, mutta esim. shazed ei saa lähettää muita kuvia sillä ne poistetaan.

Gwaur [11.09.2003 20:50:16]

#

lainaus:

(ehkä suomen ainoa kunnon mangasivu)

uskon edelleenkin, että olet jouku, joten miksi sanot että sivuistasi tulee kunnon sivut?

lainaus:

mutta esim. shazed ei saa lähettää muita kuvia sillä ne poistetaan.

shazed?

Shogun [12.09.2003 09:13:03]

#

Saarioinen/jouku.
Koita elää.

odys [12.09.2003 09:58:03]

#

Siis ei helvetti tää joukun/saarioisen pelleily alkaa mennä vähän yli hilseen.

Yhdyn Shogunin viestiin täysin.

saarioinen [12.09.2003 13:50:37]

#

:( Yritän vaan tehän kunnon sivuu ja siitä tuleekin vaan se tehäänkin nettiin vasta sunnuntaina, koska älysin etten ole vielä tehnyt linkkejä muille sivuille.

Minä [12.09.2003 14:16:12]

#

No joojoo, jouku

shovi [12.09.2003 18:54:56]

#

AUUUUUUUUUUUUGGGGGH!!!!!!!! TULEN HULLUKSI JOUKU/SAARIOISESTA!!! Lopetappas nyt tämä oputkan väärinkäyttö ja lakkaa lähettelemästä noita typeriä viestejä tänne. Kaikki nämä idioottimaiset viestit ovat mr. jouku/saarioisen lähettämiä: https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/aihe.phpid=1996 https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/2131-pakettiauto
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/2148-pakettiauto
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/2132-wap-peli-ohjelma
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/2022-saksassa
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/1941-pakettiauto
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/1948-ircci-php

+ tämä vielä rasittavampi typerä viesti! Tuollaiset älyvapaat ****** ********* ******* ********* **** ******* pitäisi sulkea vankilamielisairaalaan.

Toistan edelleen sanomani: omat sivuni ovat sata kertaa toimivammat, siistimmät, sisältörikkaammat, oikeinkirjoitukseltaan paremmat, käydymmät ja niillä on oma domain eikä tuollaista leikkicjb:tä enkä silti mainosta niitä ohjelmointiputkassa!

EDIT: joukusaarioisen muistilista:

-saarioisen pitsa on pahaa
-kaksitoistavuotias uho on normaalia mutta sitä pitäisi purkaa muualla
-lopeta muiden ärsyttäminen
-vaihda nickiä
-älä käy teinix zäteizzä
-älä tule pilaamaan muiden päivää irkkiin
-älä tule enää ikinä Ohjelmointiputkaan
-opettele kirjoittamaan
-lopeta "ohjelmointi" ja ala ohjelmoimaan
-unohda gamemaker ja click 'n' create¨
tärkein;
-HANKI ELÄMÄ!

Blaze [12.09.2003 23:16:56]

#

lainaus:

THE USER HAS NOT UPLOADED HIS SITE YET OR DID NOT CREATE INDEX.HTML FILE.

\o/

Meitsi [13.09.2003 13:21:39]

#

Click 'n' create on "just hyvä". (pensselistä)

Janezki [13.09.2003 20:11:46]

#

lainaus:

-vaihda nickiä

Enpä suosittele. Nyt on saastunut jo kaksi nickiä.

Vilikki [14.09.2003 08:42:22]

#

lainaus:

lainaus:

mutta esim. shazed ei saa lähettää muita kuvia sillä ne poistetaan.

shazed?

Shadez taisi pakettiauton keskusteluun joskus lähettää sellaisen goatse-kuvan.

Nickiä ei ehkä välttämättä kannata vaihtaa, tuskin vie kovin paljon aikaa kunnes sinut taas tunnistetaan joukuksi.

Gwaur [14.09.2003 12:39:54]

#

lainaus:

-saarioisen pitsa on pahaa

Valitettavasti joudun olemaan eri mieltä :(

shovi [15.09.2003 16:00:09]

#

"suomen ainoa kunnon mangasivu" ei ole vieläkään valmistunut :D

Quiz [15.09.2003 20:43:56]

#

Neljä tuntia Samuelin viestin jälkeen... Sivu toimii! Mutta ei ole oikein kunnossa... Eikös sarjakuva ole aika tärkeä osa mangaa, joten kun linkki ei toimi, niin kannattikohan tuota edes vielä laittaa pystyyn. Ja sitä paitsi, kuuluuko manga oikeastaan Ohjelmointiputkan keskusteluun? Ei minun mielestäni.
Ja tosiaankin: "Voit lähettää palautetta sähköpostiini, joka on jouku@suomi24.fi .", eli saarioinen=jouku. Se on nyt varma.

Ämppi [15.09.2003 22:31:21]

#

Eih Eih !! Voisitko olla kiltti etkä kiusaisi meitä putkalaisia enää, Jouku. Tuo alkaa mennä vähän yli hilseen.

Edit: vilkaisin sivua, ja ei oikein kivalta näyttänyt. Ensinnäkin tuo bordijuttu v****aa aina, sillä ne ovat rumia. Tuo olisi kätevintä tehdä ensin 1 sukupolven sivustoksi, ja sitten 2 sukupolven julkaisuksi. Ja älä pliis mainosta sivujasi noin tehokkaasti, kyllä vähempikin riittää ( noh, se "näkymättömyys" näkyy omillakin sivuillani, 1 käviä päivässä )

Jaa juu vaikka äiti opetti etten saisi verrata muihin mutta tuo amerikkailainen sh*ttityyli on huonompaa kuin aito, japanilainen, jota itsekkin hallitsen, mutta en ihan parhaiten, johtuen väärästä piirtotekniikasta. Sori että vertailen, mutta kun tekee mieli.


Edit2. Jouku, löysin minä jotain hyvääkin lisättävää sivustoosi, nimittäin hommaas sinne oma versiosi mangan historiasta. Siitä ei ole vaikea tehdä, sillä internet tulvii erillaisia vihjeitä. Ja tietenkin suomeksi, alkaen 1200-luvun puupiirroksista aina 1990-luvun kehitykseen.

Pekka Kauppila [15.09.2003 23:11:17]

#

lainaus:

(ehkä suomen ainoa kunnon mangasivu)

Ensinnäkään tuo ei ole kyllä mielestänikään kunnon mangasivu ja sitä paitsi se ei ole edes ainoa.

Jogge [16.09.2003 08:27:32]

#

Jos käyn mozillalla (1.4) tuolla jouku/saarioisen mangasivulla niin mozilla jää jumiin. :)

Gwaur [16.09.2003 09:52:48]

#

lainaus:

(ehkä suomen ainoa kunnon mangasivu)

Kunnon mangasivulla "Oppaat" sivulla on enemmän oppaita kuin yksi ('oppaat' sana on monikko kuules, ja yhdestä oppaasta käytetään yksikkömuotoa, eli 'opas'), eikä koko opas ole pelkkä yksi kuva.

Quiz [16.09.2003 15:05:09]

#

lainaus:

(ehkä suomen ainoa kunnon mangasivu)

"Kunnon mangasivuja" on aika paljon. Olen viimeaikoina katsellut ja vastaan on tullut ainakin parikymmentä.

T.M. [16.09.2003 17:04:51]

#

hyvät sivut :)

Blaze [19.09.2003 23:13:56]

#

Truuli aavsom!
Mites olis, jos koittasitte kehittää jotain asiaa sivuille, ennenku laitatte ne nettiin?

T.M. [19.09.2003 23:28:22]

#

Pitäähän netissä olla jotain mille nauraa ;-)

shovi [20.09.2003 10:10:25]

#

"manga.fi" LOL

odys [20.09.2003 12:34:13]

#

Luuleeko saarioinen saavansa .fi osoitteen ;D

Kyllä nyt on pojalla vähän opeteltavaa ennenkuin alkaa tämmösiä sivuja täällä mainostelemaan.

Opettele tekemään kotisivuja ensin.

Gwaur [20.09.2003 12:45:32]

#

miks osoitteen pitää olla m-a-n-g-a.cjb-net? miksei manga.cjb.net?

Blaze [20.09.2003 12:57:12]

#

lainaus:

miks osoitteen pitää olla m-a-n-g-a.cjb-net? miksei manga.cjb.net?

<guess type="wild">Tuo ilman väliviivoja oleva oli jo varattu.</guess>

Gwaur [20.09.2003 13:34:38]

#

lainaus:

<guess type="wild">Tuo ilman väliviivoja oleva oli jo varattu.</guess>

<ohjaus type="open-aani">manga-fi.cjb.net ?</ohjaus>

shovi [20.09.2003 13:46:03]

#

saarioinen/jouku. Tehdäänpä sopimus. Minä teen sinulle kunnon mankavaimikäseolikaan-sivut ja sinä lupaat, ettet enää ikinä tule irkkiin etkä ohjelmointiputkaan. Käykö? Mailaappa samuel.hovi@jippii.fi

Olen siis ihan tosissani! Ja tekisinpä palveluksen ohjelmointiputkan käyttäjille myös.

Blaze [20.09.2003 13:46:44]

#

lainaus:

manga-fi.cjb.net

Olis ollu huomattavasti parempi vaihtoehto.

Gwaur [21.09.2003 01:42:58]

#

lainaus:

lainaus:

manga-fi.cjb.net

Olis ollu huomattavasti parempi vaihtoehto.

Tottakai olis ku mun idea... ;P

NiLon [21.09.2003 04:25:44]

#

Tietääkö joku joukun osotteen? Lähetää kaikki sinne pesäpallomailojen kanssa :p

Nuo popupit ovat todella ärsyttäviä: 5 aukesi kun menin sivulle ja sitten aina aukesi 2 kun painoin linkkiä. Varma tapa kadottaa kävijät.

shovi [21.09.2003 09:47:27]

#

lainaus:

Tietääkö joku joukun osotteen? Lähetää kaikki sinne pesäpallomailojen kanssa :p

LOISTAVA IDEA! :D

juhaz [21.09.2003 09:54:44]

#

Ei kukaan satu tietää pyöriikö jouku tilt.tv:n foorumeilla?
Siellä on ainakin yksi viesti Jouku nickillä lähetetty ja se on

Käyttis ( 20.09.2003 20:22 )
"Huh Huh! Teempä uuden käyttiksen kännykkä markkinoille, joka tehdään wapilla. Miksi? Koska katson pitävätkö värinäytöllisten kännyköiden omistajat siitä, joten sitä odottelemaan!"

Blaze [21.09.2003 10:52:11]

#

lainaus:

Käyttis ( 20.09.2003 20:22 )
"Huh Huh! Teempä uuden käyttiksen kännykkä markkinoille, joka tehdään wapilla. Miksi? Koska katson pitävätkö värinäytöllisten kännyköiden omistajat siitä, joten sitä odottelemaan!"

Sisällöltään ainakin aitoa joukua :)

Gwaur [21.09.2003 12:51:29]

#

lainaus:

Nuo popupit ovat todella ärsyttäviä: 5 aukesi kun menin sivulle ja sitten aina aukesi 2 kun painoin linkkiä. Varma tapa kadottaa kävijät.

Käytä mozillaa hyvä mies! ;)
...offtopic :|

thefox [21.09.2003 13:07:10]

#

lainaus:

Luuleeko saarioinen saavansa .fi osoitteen ;D

Nykyisinhän .fi-domaineja saa kuka tahansa.

frozen [21.09.2003 13:08:44]

#

öö mun mielestä vain yhteisöt ja yhtiöt saa ihan minkä .fi domainin vaan mut yksityis henkilöt ei saa ollenka?

Blaze [21.09.2003 13:39:43]

#

lainaus:

öö mun mielestä vain yhteisöt ja yhtiöt saa ihan minkä .fi domainin vaan mut yksityis henkilöt ei saa ollenka?

Näin se minustakin meni.

juhaz [21.09.2003 15:21:22]

#

Joukun(?) (ainakin jouku nickinen) käyttiskeskustelua tilt.tv:n foorumissa aiheessa käyttis (uusin hänen viestinsä)
"Tiiän kyllä et wap ei oo O-kieli teen sen wml kielellä josta herrat eivät ole varmaankaan kuulleet."

xD

http://www.tilt.tv/index.php?path=4/2&thread­=251899&alue=42
(pitää olla rekisteröitynyt, jotta pääsee lukemaan)

NiLon [22.09.2003 09:27:27]

#

.fi domainia siis ei saa ilman yritystä tai yhteisöä.

Gwaur [22.09.2003 09:39:14]

#

lainaus:

.fi domainia siis ei saa ilman yritystä tai yhteisöä.

Olen saanut sellaisen käsityksen, että hyvin perustelleet yksityishenkilötkin saattavat saada .fi:n. Onko totta?

thefox [22.09.2003 13:51:26]

#

Ah niinpäs onkin, jonkinlainen yritys täytyy olla.

odys [22.09.2003 14:22:01]

#

Juu ja vielä yrityksen lisäksi siitä tulee kauhee paperisota kun semmosen osotteen hankkii.. ei ole ihan sama prosessi kun hankkisit .com/org/net osoitteen..

Muokkaus: Ainakin olen kuullut näin.

Quiz [26.09.2003 17:24:45]

#

Ei mitään manga.cjb.net-osoitetta ole olemassa! Ja ehkä ne pesäpallomailat olisivat hiukan liian raju konsti; tehkää vaikka tietokonevirus ja mailatkaa se joukulle, ohjelmoijiahan täällä ollaan ;) (No ei, ehkä se on vähän liian laitonta puuhaa...)

Blaze [26.09.2003 23:34:28]

#

lainaus:

Ei mitään manga.cjb.net-osoitetta ole olemassa!

Onpas. Siellä joskus sijainnut sivu tosin on poistettu.

NiLon [06.10.2003 11:19:24]

#

Voihan yksityinen henkilö tilata .fi domainin omaan käyttöönsä kunhan hän on tilannut sen yrityksen tai yhteisön kautta. Tämä uus laki, joka tuli voimaa justiisa mahdollistaa tän. Kun domainin ei tarvitse olla sama kuin firman nimi.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta