Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: C: rotozoom virhe codeblocksissa

DumTom [06.01.2011 18:13:53]

#

Tein käsityönä nuo SDL_imagen ja SDL_gfx:än tiedostojen siirrot.
Kaikki toimii imagen puolella mutta kun laitan include "rotozoom.h" niin seuraa seuraava virheilmoitus:SDL/SDL.h no such file or directory.
Laitoin rotozoom.h:hon samanlaisen polun eli include <SDL.h> mutta sama virhe.
Sama jos kopioi SDL.h:n projektin kansioon niin virheilmoitus ei häviä.
Mikä neuvoksi?

hunajavohveli [06.01.2011 18:40:29]

#

DumTom kirjoitti:

Laitoin rotozoom.h:hon samanlaisen polun eli include <SDL.h> mutta sama virhe.

Siis mitä laitoit? Tarvittavien esikääntäjäkomentojen tulisi kai olla

#include <SDL/SDL.h>
#include <SDL/SDL_image.h>
#include <SDL/SDL_rotozoom.h>

sekä

#include <SDL/SDL_gfxPrimitives.h>

jos käytät SDL_gfx:n primitiivejä. Onko siellä varmasti tuollaiset?

DumTom [06.01.2011 18:54:00]

#

Ei toiminut noillakaan....
Sitä mietin kun projektin alussa kysytään SDL's locationia niin eikös siihen pidä laittaa C:\Program Files\CodeBlocks\MinGW?

nomic [06.01.2011 19:45:54]

#

Mikset vain luo konsoliohjelmaa ja siihen tee tuon koodisi? Sitten tarvittavat parametrit (-lSDL jne) ohjelmaasi? Itse olen tällä tavoin tehnyt ja kaikki toiminut mainiosti.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta