Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: Sivu PHP-koodin ajamiseen

Metabolix [26.10.2010 23:54:51]

#

Kehitin yksinkertaisen järjestelmän, jolla voi ajaa PHP-koodeja hyvinkin tiukassa hiekkalaatikossa ilman virtuaalikonetta tai muuta vastaavaa muistisyöppöä. Nyt projekti on siinä vaiheessa, että halukkaat voivat testata sitä. Tulevaisuudessa järjestelmää saatetaan käyttää esimerkiksi PHP-haasteen ratkaisujen ajamiseen tai muuhun hyödylliseen Ohjelmointiputkassa.

Testaaminen tapahtuu seuraavalla sivulla:
https://www.ohjelmointiputka.net/php-eval/

Suuri osa PHP:n funktioista on estetty; jäljelle on jätetty lähinnä sellaisia funktioita, joita voi perustellusti pitää tarpeellisina PHP-haasteen ratkaisemisessa. Erityisesti pääsy tiedostoihin tai verkkoon on pyritty estämään.

Testisivu on Ohjelmointiputkassa, mutta koodit ajetaan tosiasiassa omalla palvelimellani. Sivu toimii myös tarkoituksella hieman hitaasti, jottei yhteys mene aivan tukkoon edes siinä tapauksessa, että joku typerys alkaa tahallaan häiriköidä. (Muistutukseksi häiriköille: IP-osoitteet ja käyttäjätunnukset jäävät kyllä talteen!)

Kaikenlaiset kommentit järjestelmän toimivuudesta tai bugeista ovat tervetulleita. Jos siitä kuitenkin löytyy jokin kriittinen haavoittuvuus, olisi ystävällistä ilmoittaa asiasta minulle henkilökohtaisesti sähköpostitse; mielelläni säilyttäisin palvelimeni ehjänä ja omassa hallinnassani vastakin. :)

ankzilla [27.10.2010 01:33:40]

#

Ihan kätsy vehje

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta