Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: PHP-haaste 10

Jarska90 [10.09.2010 17:30:57]

#

Hei

Teen tätä kyseistä haaste tehtävää. Olen saannut melkein toimimaan, mutta toi kertolasku ei onnistu.
Tilanne näyttää tältä:

1 2 3
2
3

Miten saisin noi puuttuvat luvut kyseiseen tehtävään?

Paratiisin poika [10.09.2010 17:32:43]

#

PHP haasteen haasteet on minun tietääkseni haaste niille, jotka siihen osallistuvat. Kuitenkin...

https://www.ohjelmointiputka.net/oppaat/opas.php?tunnus=phpj2

Edit:

<?php
$lasku = 100 * 2; //200
echo $lasku;

Ylhäällä oleva esimerkki tulostaa numeron 200

Blaze [10.09.2010 18:37:31]

#

Mää en ymmärtäny, että mikä se ongelma oli. Mitkä puuttuvat luvut?

Metabolix [10.09.2010 19:29:47]

#

Oletkohan nyt ymmärtänyt tehtävän ollenkaan oikein? Sinun kuuluu tulostaa tasan yksi luku, jonka saa laskettua tehtävässä kerrotulla tavalla.

Edit: Taidat kylläkin puhua nyt tehtävästä 11 etkä 10. Eipä sekään sen kummempi ole. Mieti vain ja opettele, kyllä se vielä joskus aukeaa. Jos et osaa ratkaista tehtävää itse, on aivan oikein, ettet pääse haasteessa eteenpäin.

Torgo [10.09.2010 23:40:44]

#

Jos kysymys on tehtävästä 11, niin putkan PHP-oppaan 3. osa antaa lähes suoran vastauksen.

https://www.ohjelmointiputka.net/oppaat/opas.php?tunnus=phpj3

Jarska90 [12.09.2010 16:40:29]

#

Juu tosiaan kysymys oli tehtävästä 11 :)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta