Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: C++: Osaisinko ceetä?

Sivun loppuun

snakari [02.05.2002 21:43:26]

#

Osaanko ceetä, kun osaan peehoopeetä?

TIC [02.05.2002 21:54:11]

#

Et kai?

TIC [02.05.2002 21:54:26]

#

Onkos niissä mitään yhteistä, en osaa kumpaakaan...

thefox [02.05.2002 22:03:57]

#

No tuota... jos osaa C:tä niin on varmasti helpompi opetella PHP:tä.. ehkä homma _osittain_ toimii toisinkin päin ;)

TIC [02.05.2002 22:10:04]

#

pökäle, mitä jos ei osaa kumpaakaan?

Antti Laaksonen [02.05.2002 23:21:44]

#

Kyllä kielten perusrakenne taitaa olla melko pitkälle sama, PHP on monissa asioissa C:n kevennetty ja yksinkertaistettu versio.

snakari [04.05.2002 09:44:21]

#

Mistä sais c-tulkin ja kirjottakaa tänne c-opas!

HtH [04.05.2002 10:42:14]

#

Ainakin minulle oli suuresti hyötyä PHP:n osaamisesta, kun opetteelin C:tä. Mutta C kääntäjän saa osoitteesta www.delorie.com sen nimi on djgpp. Kannattaa ottaa mukaan vielä rhide, joka antaa GUIn. Ja erittäin huippu hyvän c oppaan saa vaikka MBNetistä, ja sen nimi on laamatutti.

thefox [06.05.2002 16:15:09]

#

Tuli vaan mieleen että toimiikohan täällä <u>hooteemällä</u>.. :)

thefox [06.05.2002 16:15:35]

#

Näköjään ei, ja hyvä niin ;)

TIC [06.05.2002 19:23:06]

#

Tiedän paremman kääntäjän, lälläälläää!!! hhäääägh.

thefox [07.05.2002 20:35:23]

#

DJGPP on paras C++ kääntäjä IMO ainakin tuollaisiin projekteihin mitä HtH duunailee.

TIC [07.05.2002 22:18:34]

#

plääh, plääh. lörö pörö pieruu!

thefox [08.05.2002 17:09:37]

#

TIC... eikö tuo mene jo vähän yli?

Antti Laaksonen [08.05.2002 17:11:30]

#

Menee. Eli TIC, seuraavasta saman sarjan viestistä viikoksi tunnus jäähylle.

Lare [17.05.2002 17:08:47]

#

LAAMATUTTI EI OLE HYVÄ PERUS OPAS C-OHJELMOINTIIN!!!
Siitä löytyy lähinnä GRAFIIKKA OHJELMOINNIN PERUSASIAT!!!
LAAMATUTTI EI TODELLAKAAN OLE HYVÄ C-PERUSOPAS

laurilau [19.05.2002 12:23:54]

#

Joo. Laamatutti kertoo enimmäkseen graafiikasta. Jos sitä aikoo lukea niin pitäis osata ainakin C:n perusteet.

tomaattigeeni [09.06.2002 23:35:18]

#

C opas tänne ohjelmointiputkaan olis ihan jees, jos joku nörtti kirjottas sellasen.

JJP [27.06.2002 05:26:01]

#

niin

JJP [27.06.2002 05:26:22]

#

Minä opettelen tekemään C++ teksti pelin :)

JJP [27.06.2002 05:26:37]

#

Ja vasta sen jälkeen grafiikkaa :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta