Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Kivet peli

Sivun loppuun

KemXy [06.08.2003 10:25:53]

#

Kirjoittelin tässä viime viikolla tämmöistä yksinkertaista asteroidsin tapaista peliä (C++/OpenGL). Pitää katsoa jaksanko kehittää loppuun. Konevaatimukset on jotakin luokkaa 400Mhz, kun räjähdykset on toteutettu todella hitaalla tavalla.
http://koti.mbnet.fi/~mikakem/Kivet05.zip

ctrl+alt+del [06.08.2003 10:51:46]

#

400Mhz? No ei lähelläkään. PIII 600Mhz 384Mb on aivan polvillaan noin viiden sekunnin jälkeen. Peli jumii siten että se pysähtyy, sitten liikahtaa millin, pysähtyy, odottaa, liikahtaa... Eli aika tylsä, kun voi käydä syömässä sarjan ammuttuaan :(

odys [06.08.2003 13:46:39]

#

No kyllä se siitä lähtee kun opettelet lisää. :)

firebug [06.08.2003 14:13:24]

#

Mulla on 400 Mhz ja näytönohjaimena Matrox G200 ja oli aivan liian nopee! Heti jysähti asteroidi alukseen kun menin pelaamaan, voisit jonkinlaisen hidastuksen kehitellä tohon.

odys [06.08.2003 14:21:16]

#

No en tiiä.. oli toi aika nopee, vähän liian nopea siis 800MHz P3 + 32mt GeForce 2 GTS

thefox [07.08.2003 03:29:06]

#

Kiva peli, kivat partikkeliefektit. Säädäppä peliin valo niin jo tulee kummasti eloa :)

Grey [07.08.2003 07:06:48]

#

2.4 Ghz P4 + GeForce 4 Ti 4200 + 512 Mt RAM. En huomannut mitään häikkää tuossa itse ainakaan. Vain sen että yksi peli ei kestä pitkään, vaikka pisteitä ehtii kertyä yllättävän mukavasti siinä ajassa (267000 minulla). Laita siihen joku HighScore - homma. Voisi olla melko kiva.

-Grey-

Pekka Kauppila [07.08.2003 07:24:46]

#

AMD Duron 1200 MHz, 256 Mt RAM, GeForce 2 MX 400. Muuten ihan hyvin toimi ja oli myös ihan kivan näköinen peli, mutta hivenen oli liian nopea.

KemXy [07.08.2003 09:42:25]

#

Joo siihen voisi tehdä jonkinlaisen "Mestareiden marmoritaulun". Pelissä on todellakin ongelma juuri se, että uusien asteroidien ilmestyttyä ne voivat tehdä äkkiä aluksesta romua. Mitenkähän tuon saisi korjattua? Siinä kyllä on sellainen funktio, joka tutkii, että onko jokin asteroidi aluksen kohdalla kun luodaan uusia asteroideja.

Antti Laaksonen [07.08.2003 22:16:59]

#

Toimii aivan liian nopeasti minulla, joten en voi toistaiseksi sanoa mitään.

Blaze [08.08.2003 21:43:09]

#

XP2400+, Radeon 9500 Pro ja iiiihan liian nopea. Palataan asiaan myöhemmin.

trinit [08.08.2003 22:05:26]

#

enpä pääsyt edes testaamaan :( Tuli vain että "Kivet.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." No eipä ole uusi ilmoitus tuokaan, QB:ta en pysty ollenkaan käyttämään puhumattakaan vanhemmista DOS-ohjelmista. Käytössä Windows XP Pro (+SP1)

Createman [08.08.2003 22:19:04]

#

Aivan liian nopea. (r9800pro, 2700+)

Ämppi [09.08.2003 18:51:42]

#

n. 1600 Mhz Athlon, joku ihmeen VIA näytönohjain, WinXP (ikävä kyllä). Ei ainakaan hidas vaan mielumminkin juuri hyvä. Kehittelyä niin siinä se sitten onkin !


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta