Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Lähdekoodi?

Sivun loppuun

SQ [30.07.2003 02:16:39]

#

Jos joku on suojannut niin että lähdekoodia ei näy niin miten sen saa näkymään?

Antti Laaksonen [30.07.2003 12:36:08]

#

Minkälaisesta lähdekoodista on kysymys?

SQ [30.07.2003 13:16:20]

#

HTML ihan tavallisen netisivun.

mikko [30.07.2003 13:18:59]

#

Ottamalla selaimesta JavaScriptin pois päältä? Eipä sitä lähdekoodia voi oikein mitenkään muuten "suojata" kuin jollain JavaScript-pelleilyllä.

SQ [30.07.2003 16:09:15]

#

Miten otan selaimesta javascriptin pois päältä?

odys [30.07.2003 16:21:39]

#

Mikä selain on kyseessä?

Ämppi [30.07.2003 17:42:09]

#

Osa ihmisistä, kuten minä, tykkää salailla nettisivuja.
Olen myös huomannut että tykätään leikkiä PHPllä, jolla saadaan aikaan tyhjä lähde koodi ( siis tyhjä, ei estetty tai sekainen )

Tai sitten joku Javahommeli kuten minä. Silloin juuri pitää olla javatuki päällä, sillä osa sivuistani on ns. javascript sivuja joissa ei ole HTML koodia vaan se on muutettu javascript muotoon. Siinä sitten on hienoa selvitellä koodia jonka saa muutettua takaisin vain yhdellä tietyllä "avaimella".

tomaattigeeni [30.07.2003 18:02:29]

#

no kaikki javaskripti-viritelmä-salaukset on helposti avattavissa, miksi se lähdekoodi edes pitää "suojata"? ;)

SQ [30.07.2003 18:38:05]

#

Joo totanoin mun selain on IE 5. Yritin ratkaista 3 tehtävää, http://scifi.pages.at/hackits/ ja se oli suojattu lähdekoodi ja se pitäs saada auki. :)

Antti Laaksonen [30.07.2003 20:56:07]

#

Eikö View->Source toimi aina vaikka hiiren painaminen olisi estetty JavaScriptillä?

firebug [30.07.2003 21:04:55]

#

Toimii tolleen just miten Antti sano, mutta minulle muodostui ongelmaksi tasolle 5 pääseminen. Sivun lähdekoodi on melkein tyhjä ja en keksi enää mitään ratkaisuvaihtoehtoja(tässä olen pari tuntia miettinyt:). Antakaapas joku pientä vinkkiä, alkaa pikkuhiljaa hermot mennä...

k-mikko [30.07.2003 21:15:37]

#

Muistakaa, että javascript voidaan tuoda erillisestä tiedostosta tyyliin
<script language="javascript" src="sejase.js">

Tuollaiseen törmäsin yhdessä vaiheessa ja lopulta tuota kahdeksikkoa en enää jaksanut alkaa selvittämään.

Yhdessä tehtävässä on salasana piilotettu mitäänsanomattomaan merkkijonoon, joka puretaan funktiolla, jonka nimeä en nyt muista.

tomaattigeeni [30.07.2003 22:42:31]

#

lainaus:

Sivun lähdekoodi on melkein tyhjä ja en keksi enää mitään ratkaisuvaihtoehtoja(tässä olen pari tuntia miettinyt:). Antakaapas joku pientä vinkkiä, alkaa pikkuhiljaa hermot mennä...

Lähdekoodi on tyhjä vain näennäisesti, skrollaapa jonkin matkaa alaspäin :)
Ratkaisu menee näin: Arrayssa on kaikki aakkoset. Salasana on arrayn koko (26) * 100 / 2 - 66 = xxxx (laske itse ;)

mä pääsin joskus ysi tasolle, kun yritin.

T.M. [30.07.2003 23:22:39]

#

lainaus:

Osa ihmisistä, kuten minä, tykkää salailla nettisivuja.
Olen myös huomannut että tykätään leikkiä PHPllä, jolla saadaan aikaan tyhjä lähde koodi ( siis tyhjä, ei estetty tai sekainen )

mitenköhän tälläinen on mahdollista PHP:llä toteuttaa?

mikaelh [31.07.2003 15:58:18]

#

lainaus:

lainaus:

Osa ihmisistä, kuten minä, tykkää salailla nettisivuja.
Olen myös huomannut että tykätään leikkiä PHPllä, jolla saadaan aikaan tyhjä lähde koodi ( siis tyhjä, ei estetty tai sekainen )

mitenköhän tälläinen on mahdollista PHP:llä toteuttaa?

Ei PHP kyllä varsinaisesti liity paljoa tuohon "tyhjä lähdekoodi" -kikkaan. Voi niitä rivinvaihtoja suoltaa sinne tiedostoon ihan tavallisella tekstieditorillakin.

T.M. [31.07.2003 23:15:03]

#

niinpä... eikä se tee tiedostosta tyhjää :DDD

odys [31.07.2003 23:16:21]

#

Ei teekkään.. :D

PHP koodilla "generoidaan" palvelimella sivu ja lähetetään se käyttäjälle.

Ämppi [31.07.2003 23:25:17]

#

Siis mitä ?? Eikö se muka olekkaan mahdollista ? Olen luullut, että koska PHP suoritetaan palvelimella, voidaan include käskyllä hakea sivu...

No voi vittu mikä idiootti olen !! No anteeksi syvästi aiheuttamaani hälyä !

odys [01.08.2003 00:58:05]

#

No siis se PHP:n include() -funktio "liittää" koodin toisesta tiedostosta sivulle mitä ollaan "generoimassa" ja sen jälkeen lähettämässä käyttäjälle.

Eli ei se lähdekoodi mihinkään katoa. Näet ehkä palvelimen puolella tiedostossa vain esim:

<?php
include("ylä.php");
include("keski.php");
include("ala.php");
?>

mutta kun sivu lähetetään käyttäjälle voi se esim olla:

<!-- Ylä alku -->
<h2>Otsikko</h2>
<!-- Keski alku -->
Täällä sivulla ei ole mitään, mutta lähdekoodi näkyy.
<!-- Ala alku -->
Kopirait See

Blaze [01.08.2003 23:35:59]

#

lainaus:

mitenköhän tälläinen on mahdollista PHP:llä toteuttaa?

for(i=0;i<100000000;i++){
  echo " \n";
}

:P

Edit: tyhmä kooditagi


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta