Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: CoolBasic kooditagi ohjelmointiputkaan

Horny The Horrible [06.02.2010 14:52:22]

#

Voisiko tänne saada mahdollisuuden CoolBasic koodin tagiin? Otsikkohan olisi riittänyt viestiksi mutta no...

Grez [06.02.2010 15:17:56]

#

Tuleeko coolbasicista sitten liian sekavaa, jos käyttää visual basicin kooditagia? Eihän täällä muutenkaan ole kovin laaja valikoima. Esim. jos itse laitan Javaa, niin joudun käyttämään C:n tagia.

Horny The Horrible [06.02.2010 15:47:36]

#

FrameLimit 40

Print "Hello Word!"

Until EscapeKey()
FrameLimit 40

Print "Hello Word!"

Until EscapeKey()

En usko että on hienoa, koska en voi esikatsella...

Mod. poisti tyhmystelyt. Basic on Basic, ei PHP.

mikeful [08.02.2010 21:05:49]

#

Ei tuota erikseen kannata alkaa tänne tekemään, kun uusi versio kielestä on vihdoin kehitteillä ja syntaksi tulee varmaan muuttumaan.

Jos väritys on ehdottoman välttämätöntä saada, voi koodin pudottaa vaikka CBKK:n pasteen. http://cbkk.systec.fi/lisaapaste.php

ankzilla [14.02.2010 12:25:45]

#

mikeful kirjoitti:

Ei tuota erikseen kannata alkaa tänne tekemään, kun uusi versio kielestä on vihdoin kehitteillä ja syntaksi tulee varmaan muuttumaan.

En tunne CoolBasiccia, mutta olen melko varma, että kun kielestä tulee uusi versio, niin syntaksi siinä viimeisenä muuttuu.

temu92 [14.02.2010 13:30:35]

#

No kannattais tutustua, koska uusi versio ei ole enää edes mikään vanhan version päälle rakennettu vaan kokonaan alusta asti uusiksi koottu viritelmä nimeltään Coolbasic Classic. Ja syntaksihan muuttuu, ei tosin niin paljon tuossa versiossa verrattuna sitten vielä myöhemmin julkaistavaan Coolbasic V3:een jossa tulee olemaan oliot ja muuta kivaa.

Joku vanha blogientry: http://www.coolbasic.com/blog/?p=265

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta