Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: mirc-botin teko

Yew [25.06.2003 18:22:11]

#

Olinpahan kerran MIRC:issä, ja näin siellä yhden botin.
Mielestäni se oli tosi hauska, ja halusin tehdä samanlaisen. Haluan vieläkin. En ole vaan saanut selvää, millä kielellä niitä tehdään, miten niitä tehdään yms.
Onko täällä kukaan, joka voi kertoa minulle, vai onko olemassa sivu, jossa opetetaan..?

odys [25.06.2003 20:52:51]

#

Olin kerran mIRC:issä? Missä ihmeen mIRC:issä sä oikein olet ollut? Yleensä ollaan IRC:issä eikä IRC clientissä.

Et sinä bottia noin vain tee. Lähde liikkeelle pikku skripteistä. Ja lue mIRC:in omaa helppiä. /help komento ja näet apua.

mikaelh [25.06.2003 21:12:50]

#

Kielivalikoima, millä voi tehdä IRC-botin on laaja. mIRC:n oma skriptikieli ei ole omasta mielestäni siitä parhaimmasta päässä missään suhteessa.

Yksi suosittu IRC-botti on Eggdrop, joka on tehty C++:lla ja se tukee TCL-skriptejä.

odys [26.06.2003 03:39:23]

#

Eggdrop on huono. Se on hidas ja kaikkea.. tietenkin jos botti pistetään windowsilla pyörimään niin sitten windrop. Muuten suosittelen oer-bottia, jonka löydät osoitteesta http://oer.equnet.org/.

DKH [26.06.2003 20:16:31]

#

Se on ihan helppoa.
Lue sitä helppiä niin kyllä sieltä löytyy, Yoshimitsu.

odys [26.06.2003 22:03:08]

#

DKH, onhan se helppoa, mutta ei kaikille :)

Nahkis [06.07.2003 16:53:03]

#

mv eggdrop /dev/null
mv oer /dev/null
ja hae EnergyMech osoitteesta :
http://www.energymech.net/

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta