Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: BlitzMax: Blitzmax- projekti

Sivun loppuun

johncage [12.10.2008 21:31:25]

#

Terve,

Bm- projektini alkaa olla lopusuoralla. Ensimmäinen ohjelmani tällä kielellä, ja täytyy sanoa, että ihan hauskaa on ollut. Hieno ja hauska kieli. Äänet ja efektit vielä puuttuvat, mutta viisi ekaa kenttää on pelattavissa.

Eli lyhykäisyydessään kyse on Omega Race- tyyppisestä pelistä (360- shooter), vihergrafiikka- tyylisenä ja paljon erilaisia vihollisia ammuttavaksi:)

http://www.emsproject.com/staropus.zip

sqwiik [12.10.2008 22:18:40]

#

Antivir ilmaisi kohteliaasti että pakettisi sisältää troijalaisen (TR/Dropper.Gen). Suosittelen tarkistamaan koneesi...

tgunner [12.10.2008 23:36:39]

#

Kaspersky 8 ei havainnut mitään omituista paketissa. Ohjelma tosin ei toiminut, vaikka uhmakkaasti logitiedostoa puskikin ulos ja lopulta jumiutui. Logia en jaksanut alkaa tutkia.

sqwiik [13.10.2008 08:19:22]

#

Ilmeisesti Antivir on sitten turhankin innokas kapistus. Pitääpä kokeilla ladata uudelleen ja kokeilla jahka töistä pois pääsee.

johncage [15.10.2008 13:28:07]

#

Ei kyllä paketissa ole virusta. Paketti on tehty Moleboxilla, valmistaja sanoi, että jotkut vanhemmat virustutkat saattavat luulla tuota virukseksi. Ärsyttävä juttu.

Kray [15.10.2008 18:09:52]

#

Ei toimi winellä, niin en voi kokeilla :/

wine kirjoitti:

kray@asakaze ~/Downloads/staropus $ wine Star_Opus_I.exe
fixme:wave:ALSA_ComputeCaps Device has a minimum of 2 channels
fixme:wave:ALSA_ComputeCaps Device has a minimum of 2 channels
fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x95f938,0x00000000), stub!
fixme:d3d:WineD3D_ChoosePixelFormat Add OpenGL context recreation support to SetDepthStencilSurface
err:d3d_surface:IWineD3DSurfaceImpl_GetDC Not supported on surfaces with an application-provided surfaces
Unhandled Memory Exception Error

ByteMan [16.10.2008 00:30:48]

#

kyl kannatti odottaa ja tuliki ihan sillon ku lupasit :D
edit mul ainaki toimii..

johncage [18.10.2008 00:38:53]

#

Ei varmaan toimi winellä, kun ei ole openGL:ää käytössä. Tosin kun homma on valmis niin käännän pelin ehkä sitten tarvittaessa linukalle ja Macille.

Olisiko kukaan kiinnostunut jelppimään kenttien suunnittelussa? Kentät skriptataan ja alienit tagataan yksinkertaisen tekstitiedoston avulla. Voin postata esimerkkejä kiinnostuneille.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta