Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VB6: *VB* Nettiselaimen teko

Sivun loppuun

juhaz [24.04.2002 07:22:45]

#

Mulla on ongelma web browser jutussa!
Se pitäisi saada niin, että, kun käyttäjä muuttaa ohjelman kokoa niin senkin koko sitten muuttuisi samalla sen ohjelman koon mukana. Eli miten mä teen sen? Jos pitää koodia kertoa niin sen web browser komponentin nimi on web1.

trinit [24.04.2002 14:14:51]

#

Tässä esimerkissä WebBrowser on koko formin kokoinen. Muista laittaa formin BorderStyle:ksi "2 - Sizeable"

Private Sub Form_Resize()

    If Me.WindowState <> 1 Then
        With web1
            .Left = 0
            .Top = 0
            .Width = Me.ScaleWidth
            .Height = Me.ScaleHeight
        End With
    End If

End Sub

---
Tero Pietilä - http://trinit.cjb.net

TIC [24.04.2002 16:28:08]

#

eli sitten esim. me.scalewidth - 15

juhaz [24.04.2002 20:59:36]

#

Joo mä kokeilin tuota, mutta sitten tuli ongelma.
Ongelma on tämä
_________________
* *
* Napit! *
---------------------------
* *
* Alue missä *
* sivut näytetään*
---------------------------

Mutta siis jos mä laitan tuon jutun niin, kun mä muutan sitä ohjelman kokoa niin se näyttää sitten
____________________
*napit * *
* * *
______________ *
* Alue missä *
* sivut näytetään *
* *
* *
---------------------------------

Toivottavasti onnistui ja ymmärsitte!

Eli siis siihen kasvaa se alue missä se sivu näytetään niin, että siellä missä sitä ei pitäisi olla niin se onkin.

juhaz [24.04.2002 21:00:03]

#

Joo ei toiminut täysin =)

Ei saanut *-merkkejä sinne minne halusin.

TIC [24.04.2002 21:57:58]

#

Oisit pistänyt pisteet tyhjän tilalle.
Siis jos napit on CommandButtoneja ja formi on frmMain niin
Private Sub Form_Resize()
web1.left = 5
web1.top = nappi1.height + txtosoite.height
web1.height = frmMain.height - nappi1.height - txtosoite.height
web1.width = frmMain.width - 5
End Sub

En nyt tiiä tarkotitko tota, kohta olen kirjottanut koko selaimen :)

juhaz [25.04.2002 06:43:41]

#

=)

Varmaan jotakuinkin! Siinä siis on napit ylhäällä
nappien alapuolella osoite ja suosikit ja sitten se osuus missä ne sivut näkyy, mutta tuo kai sitten vaan öö plus merkki ja seuraavan objectin nimi? Noo eiköhän se pian jo onnistu toimimaan 100% hyvin. Itse asiassa sen selaimen saa jo, mutta tuo onkin sitten varmaan jonkinlainen korjaus mitä mä olen miettinyt.

juhaz [25.04.2002 07:01:50]

#

Sain joo toimimaan, kun laitoin siihen framen ja napit siihen. Ja tietenkin muutin tuota tekstiä niin, että se toimi, mutta nyt siihen tulee joka toisella vetokohdalla...

.... siis jos sitä ohjelman koko muuttaa niin ensin tulee ihan normaali muutos ja se osa missä sivut näytetään näkyy, mutta sitten siitä seuraava niin se kohta missä sivut näkyy katoaa ja taas siitä seuraavalla näkyy.

TIC [25.04.2002 15:34:46]

#

joo. En tajua mutta kai osaisin tehä kunhan tajuaisin mitä tarkotat...

juhaz [25.04.2002 16:05:01]

#

No eipä tuossa nyt pahempaa ongelmaa ole, mutta vähän, kun vetää sitä ohjelman kokoa isommaksi tai pienemmäksi niin katoaa se osa missä ne sivut näytetään, mutta, kun sitä jatkaa viellä vähän matkaa niin ne palaa. Ja kokoa muuttamatta on se osa kadonnut.

thefox [25.04.2002 19:10:45]

#

Ja jos vielä loppuun sanottaisiin että älä nyt ainakaan levitykseen noita exploder-pohjaisia VB tuotoksia pistä :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta