Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Ongelmia lainausmerkkien kanssa

Sami [22.05.2003 18:04:31]

#

Kun olet tehnyt/tekemässä vieraskirjaa sivuilleni PHP:llä niin siinä sivussa on ilmennyt pieni ongelma. Eli siis jos siihen kirjan viestikenttään kirjoittaa jotain lainausmerkeissä (esim. linkkiä tehdessä) niin se laittaa siinä olevien lainausmerkkien eteen kenoviivan (\") ja kun yritän näyttää sitä linkkiä (googlen) niin se osoittaakin osoitteeseen (nykyinensivu/"http://www.google.com/").
Kuinka saisin sen näyttämään tuon osoitteen oikein. Olen kokeillut jo rtfm:ää ja preg_replacea, sekä joitain muita konsteja, mutta mikään ei ole vielä auttanut.

Antti Laaksonen [22.05.2003 18:25:45]

#

Kenoviivat saa pois stripslashes-funktiolla (katso uusin PHP-opas). Kerrotko tarkemmin, miten kirjoitat linkit viestiin. Miksi niiden ympärille pitää laittaa lainausmerkit? Helppo ja hyvä tapa muuttaa viestin Internet-osoitteet linkeiksi löytyy tuolta: https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/1557-linkeistä

Sami [22.05.2003 18:47:46]

#

Se on vieraskirjan viestilaatikko, johon pystyy laittamaan tavallista html:ää (esim. <a href="https://www.ohjelmointiputka.net">Linkki Ohjelmointiputkaan</a>
Tuon se jostain syystä korvaisi tällaiseksi /"https://www.ohjelmointiputka.net/" eli siis toimimattomaksi.

Kiitos tuosta stripslashesista, en ollut itse tiennytkään siitä, enkä huomannut sitä kun luin sitä manuaalia. Se ainakin näyttäisi toimivan niinkuin pitääkin.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta