Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Linkkijen näyttömäärä

djMiksu [22.05.2003 15:05:12]

#

Osaisko joku kekkata jonkun php scriptin, jossa voi näyttää jotain tiettyä linkkiä tietyn verran. Esim linkki näytettäis 20 kertaa, muuten siinä lukisi vaikka 'ei linkkiä'.

Mun taito ei riitä keksimään tollasta scriptii...

Sami [22.05.2003 15:46:54]

#

tallenna jonnekin tiedostoon jokaisen linkin näyttömäärät ja vähennä sieltä aina yksi, kun linkki näytetään. Jos kaikki ovat nollissa niin voisit laittaa tulemaan tuon "ei linkkiä" tekstin tai sitten arpoa satunnaisen linkin sieltä listasta.
Valmista koodia en nyt jaksa alkaa väsäämään.

Teme [26.05.2003 15:49:29]

#

Tee vaikka tiedosto "linkit.txt" ja sen sisältö tällaiseksi:

www.teemuikonen.net||TeemuIkonen.net||0
www.ohjelmointiputka.net||Ohjelmointiputka||0

Ja tuolla tavalla niitä enemmän...

Ekaan väliin tulee osoite, toiseen otsikko ja kolmannessa kohdassa on määrä, kuinka monta kertaa linkkiä on näytetty...

Sitten vaan erottelet ne tiedostosta explode() -funktiolla.

Voisin tehdä sellaisen skriptin tällä viikolla jos aika riittää, ilmottelen siitä kyllä sitten täällä.

NiKC [26.05.2003 17:17:28]

#

Mä joutessani väsäilin tuommosen :)
En kuitenkaan postaa koodia vaan saat mennä ihmettelemään sitä osoitteeseen http://nikke.letm.com/~nikke/dev/php/highl2.php?fn=linkmgr.php

Joojoo ja onhan se vähän turhan monimutkanen kenties... Mutten sentään tehny XML-tiedostoa käyttävää niinkun ensin ajattelin :D

edit: ainiin. toiminnassa voi katella sitä osoitteessa http://nikke.letm.com/~nikke/dev/php/linkmgr.php

edit: oho, täähän vaan laskee kuinka monta kertaa linkkiä on klikattu eikä niinkun ekassa viestissä pyydettiin piilota sitä näyttökertojen perusteella. ehkä se onkin hyvä niin. kotitehtäväksi modaus :)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta