Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: OhjelmointiPutkaProjekti: GIB

Sivun loppuun

Gevil [17.04.2002 17:05:11]

#

Eli päätin perustaa GIBille oman "aiheen".. eli jos on kysyttävää jotain niin voitte tänne ne lähetellä (tai sitte tuomastiihonen@hotmail.com), tänne myös voin ajan mittaan lähetellä kysymyksiä .. niiq galluppi tyylisesti, että miten kannattas tehdä uknow..
Tiivistettynä: kaikki GIBiin liittyvä tänne.

Antti Laaksonen [17.04.2002 17:18:07]

#

Yksi ehdotus tulee ainakin heti kärkeen:
Tiedostonhallinta voisi olla hieman suurempi, tai ainakin tiedostolistassa pitäisi näkyä useimmista tiedostoista koko nimi.

snakari [17.04.2002 20:46:49]

#

Tässä ehdotuksia:
-Uusi käyttöliittymä dropdowniks
-Muuta värejä
-Kuvan lataus (tai otto) erilliseen ikkunaan
-Kuvan zoomaminen
-Mahdollisesti edistointi

snakari [17.04.2002 20:47:44]

#

Muuten antti, pistä noihin juttuihin (projekteihin) kommentointi, olis helpompaa!

Gevil [17.04.2002 22:03:30]

#

Antti Laaksonen, vinkkinä... klik klik... eli klikkaa kahesti sitä tiedostolistaa.. Onko toi hyvä ratkasu sun mielestä?

DropDowniks.. eli pistäsin ylös menut.. eikös näin? mutta kysymys pitäskö sun mielestä menujen lisäks olla "päänapit" siinä alla vielä... VAI sitten sillee että ne "päänapit" olisi samalla dropdown tyylisiä (semmosta oon tällä hetkellä väsäämässä)

Muuta värejä.. hmm mikäs niissä vikana.. siis jos kattoo sitä uusinta kuvaa.. niin mikä siinä on väreissä vikana... harmaata.. napeissa kuvat.. vai "ei kuvaa" -kuvatko ärsyttävät silmiäsi?

-kuvan latausta EN pistä erilliseen ikkunaan koska tarkotuksena oli juuri olla nopea kuvan hakeminen (huomatkaa että oletuspolun pystyy tallentamaan sieltä "polku" painikkeesta.. kirjottaa polun ja klikkaa kahesti sitä tekstikenttää)

-Kuvan zoomaus on ollut harkinnassa.. mutta se tapa jolla lähdin koodaamaan sitä ei toiminut.. Onko koodivinkkiä antaa ?

Edistointi=editointi? ... minkä tyylistä editointia?

TIC [18.04.2002 14:59:56]

#

Mullakin on se grafiikka ohjelma, mutta se vaan kun mulla menee aivot sekasin kun se kasvaa kasvaa se projekti eli koodia on niin kamalasti, voisinpas taas tehä sitä =) Tuli vaan mieleen tosta editoinnista...

snakari [18.04.2002 18:55:44]

#

Editointi: Kuvan muokkaaminen, esim. piirtäminen.
Joo, päänapit alas ja "turhat" dropdowniks

Gevil [19.04.2002 16:46:38]

#

Millähän koodilla pystyisi jostain kansiosta(mahdollisesti myös alakansioista) listaamaan vaikka kaikki .jpg .gif .bmp -tiedostot... (vb:eessä siis)

Antti Laaksonen [19.04.2002 16:54:00]

#

Näin tapahtuu listaus tietystä kansiosta (saattaa olla virheitä):

x$=Dir("c:\hakemisto")
Do While x$<>""
  If right$(x$,4)=".jpg" or right$(x$,4)=".gif" or right$(x$,4)=".bmp" Then
    Print x$
  End If
  x$=Dir
Loop

Alhakemistojen kanssa homma menee jo hankalammaksi.

Antti Laaksonen [19.04.2002 17:06:29]

#

Taas tuli bugia, eli ensimmäinen rivi muotoon

x$=Dir("c: kenoviiva hakemisto kenoviiva ")

Gevil [19.04.2002 17:27:07]

#

KIITOS! KIITOS! KIITOS!

Gevil [19.04.2002 17:28:07]

#

Muutes... tiedättekö mitä kaikkia kuvaformaatteja vb tukee automaattisesti.. niiq sillee et ku yrittää avata kuvaa siihen (tossa gibissä) niin mitä se vb:een puolesta osais avata... onko ne jossai vb:een readmeeessa...

Antti Laaksonen [19.04.2002 19:40:23]

#

PictureBox ainakin hyväksyy:

bmp, dib, gif, jpg, wmf, emf, ico, cur

Gevil [19.04.2002 20:49:32]

#

Hmmm..just noita mäki tiesin että se tukee, mutta luulin et oli useempiki... hö.

thefox [19.04.2002 21:44:46]

#

Käyt netistä pari DLL:ää hakemassa niin kyllä formaatissa löytyy..

TIC [20.04.2002 14:29:43]

#

Tai teet ite ihme homman ja naurat ittelles ettei se toimikkaan :) heh heh. *Aivot solmussa.*


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta