Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: lomakkeessa usea painike!!!

kirsi [19.05.2003 15:15:46]

#

Miten lomakkeeseen voi laittaa usean painonapin, joista jokaisesta pääsee eri sivulle? Kun kohde valitaan <FORM ACTION="xxx" METHOD="POST"> niin millä tavalla määritetään kullekin painonapille oma ACTION?

Tulilintu [19.05.2003 15:26:10]

#

Jokaiselle ei voi määritellä omaa kohdetta, mutta voithan tehdä että kohde on joku php scripta joka katsoo painonapin nimen jota painettiin ja ohjaa eteempäin.

pistemies [19.05.2003 22:51:54]

#

Eli siis:

<input type="submit" name="valinta1" value="Valinta1">
if ($_POST['valinta1'])
 {
   echo "Tee tämä";
 }

Teme [20.05.2003 09:38:12]

#

No voit käyttää myös JavaScriptiä:

<INPUT TYPE="Button" VALUE="Nappi 1" ONCLICK="location.href = 'sivu1.html'">
<INPUT TYPE="Button" VALUE="Nappi 2" ONCLICK="location.href = 'sivu2.html'">

Unohdin mainita, että tähän ei tarvita "<FORM> & </FORM>" tageja, pelkät painikkeet riittää...

NiKC [20.05.2003 10:04:11]

#

tuo tosin ei lähetä lomaketta mihinkään vaan ohjaa ainoastaan selaimen eteenpäin.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta