Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VB6: vb:ssä hiiren 2 nappi

PeeCee [16.04.2002 17:14:03]

#

Elikkäs mikä api juttu on vb:ssä hiiren 2 napin juttu. siis sellanen että kun painaa vaikka texboxin päällä hiiren oikeata näppäintä niin tulee se valikko että voi liittää, kopioida,jne. eli onko se joku API?

Antti Laaksonen [16.04.2002 17:38:53]

#

Sen voi tehdä (ja kannattaa) ilman APIakin. Nimittäin näin:

Private Sub Text1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If Button = 2 Then
        PopupMenu [menun nimi tähän]
    End If
End Sub

Eli tekstiruudun nimen on oltava Text1. PopupMenu-komento luo irtonaisen menun ja parametriksi on annettava Menu Editorilla tehdyn menun nimi.

PeeCee [16.04.2002 18:11:27]

#

muuten tajusin mutta toi menu editorilla tehty valikon nimi? mites se nimetään?

PeeCee [16.04.2002 18:29:53]

#

sain toimiin jo.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta