Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Kuppitelineen avaaminen & sulkeminen

Teme [06.05.2003 10:37:12]

#

Olen kopsannut jostain tällaisen skriptinpätkän:

<SCRIPT type="Text/VBScript">
<!--
Function OpenCDRom()

Set oWMP = CreateObject("WMPlayer.OCX.7")
Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection

if colCDROMs.Count >= 1 then
For i = 0 to colCDROMs.Count - 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next ' cdrom
End If

End Function
-->
</SCRIPT>

Tuo yllä oleva koodi siis avaa CD-asema(t), mutta mitä muutoksia tuohon koodiin tarvitsee tehdä, että sillä voisi myös sulkea CD-asema(t)? Olen kokeillut vaihtaa FOR-lausekkeen sisällä olevaa pätkää seuraavanlaisiksi:

For i = 0 to colCDROMs.Count - 1
colCDROMs.Item(i).Close
Next ' cdrom
---------------------------------
For i = 0 to colCDROMs.Count - 1
colCDROMs.Item(i).Closed
Next ' cdrom

Mutta tollanen ei toimi, miksi?

Oliskos jollain jotain neuvoja antaa kuppitelineen sulkemiseen?

Olen tehnyt sivun (http://www.teemuikonen.net/op/kuppiteline.htm), siinä on kuppitelineen aukaisu, mutta myös sen sulkeminen olisi kiva saada...

Oippa [08.05.2003 10:27:04]

#

Oliskohan "colCDROMs.Item(i).Eject -t" ??

mikaelh [09.05.2003 18:27:28]

#

Haha.. Ei nyt ole mikään Linuxin eject komento kyseessä vaan VBScript. ;-)

Pekka Kauppila [10.05.2003 19:23:30]

#

En tiedä miten aseman saa suljettua VBScriptillä, mutta olen kuullut, että Ejectillä saa aseman kiinni jos se on auki ja päinvastoin. =P

<script language="VBScript">
<!--

Set oWMP = CreateObject("WMPlayer.OCX.7")
Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection

If colCDROMs.Count >= 1 then

	For i = 0 to colCDROMs.Count - 1

	colCDROMs.Item(i).Eject
	colCDROMs.Item(i).Eject
	Next

End If
-->
</script>

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta