Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Kuvien "hakeminen"

rappio [20.04.2003 10:51:32]

#

En tie onko tää joku itsestään selvyys miten tää tehdään, mutta teen sivuja, jolle tulisi prklsti kuvia, ja kuvat eri kategorioihin, ja en halua että kuvat aukee aina yksinää omaan ruutuunsa, vaan kaikki samaan kohtaan vaikka sivun keskelle.

Homman voisi tietty tehdä vaikka iframella, niin että vieressä on linkit ja kuva aukee aina frameen, mutta en halua käyttää framea, joten onko parempia ehdotuksia?

Tai voisihan sen tehdä niinkin että tekee joka kuvalle ihan oman sivun ja muuttaa vaan lähdekoodiin sen kuvan aina, mutta sehän nyt menee aika säätämiseks.

Joten onko joku vie kolmas fiksu vaihtehto näitten kahen lisäks?

mikko [20.04.2003 12:07:26]

#

lainaus:

Joten onko joku vie kolmas fiksu vaihtehto näitten kahen lisäks?

No ensimmäisenä tuli ainakin minulla mieleen php-skripti. Teet sellaisen skriptin, joka ottaa parametrinään kuvan nimen (vaikkapa ilman päätettä). Tuon nimen perusteella skripti sitten näyttää oikean kuvan.

Esimerkkikoodia ei nyt jaksa vääntää, pitäisi olla aika simppeli. Toteutus riippuu toki tarpeistasi. Ymmärsinköhän asian oikein?

Blaze [20.04.2003 12:08:00]

#

<a href="isokuva.jpg"><img src="pienikuva.png" alt="Pieni kuva" /></a>

Se kaikkein paras vaihtoehto.

rappio [20.04.2003 15:22:48]

#

@mikko

Ymmärsit

@Blaze

Juuri sanoin että en kaipaa tuollaista, että kuva aukee omana ikkunaan, tai sivun päälle, ja tuokin koodinpätkä on väärin ;)

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta